Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kis szexualitasu nok, miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis szexualitasu nok, miert tartanak mindenkit perverznek?

Figyelt kérdés

csak oszinten lanyok. mar tobbel beszelgettem, es egesz egyszeruen nem tudjak megerteni a masik oldalt.

volt aki olyanokat mondott hogy az analt csakis azert csinaljak mert menozni akarnak, vagy ha meseltem neki miket mondott masik csaj, egyaltalan nem hitte el, mondta hogy o is regen sokmindent elhitt:D

miert gondoljatok hogy kezelesre szorulnak azok akik mindennap szexelenenek, vagy pl szeretik az analt?

kedvenceim koze tartozik "nem vagyunk osztonlenyek", "noket csak szexualis babunak tekintik". miert vonjatok le ezt a kovetkeztetest annyibol hogy tobb az egyuttletek szama? attol meg lehet szerelem, sot, epp az ilyen intimitason tud a legjobban megnyilvnulni.

en nem itelem el egyaltan ezt az oldalt, ti igy szuletetek, mi meg mas vagyakkal. ennyi.

2015. júl. 6. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

(A linkelt kérdést nem néztem meg.)

"Kis szexualitás"? :D Azaz? Ha jól értem, az alacsony libidóról beszélsz. Itt, azért közrejátszik még az intelligencia és a tolerancia, sőt inkább ezek a "felelősek" az ilyen viselkedésért, megnyilvánulásokért. Az ágybeli vérmérséklet kérdése sok esetben személyiségtől független, pl. betegség tünete, következménye. Ez módosíthatja kicsit az illető szexualitásról való szemléletét, de nem változtatja meg gyökeresen a hozzáállását.

#3-asnak igaza van teljesen!!

Ahogy látom, ez már ki is lett tárgyalva rendesen, nem is tudok érdemben mit hozzászólni, maximum saját tapasztalattal példálózni. Össze-vissza vannak a fogalmak, mindenkinek más a véleménye, másként értelmezi a dolgokat, de azért remélem be tudok kapcsolódni.

Én nem kívánom a rendszeres szexet. Szeretem a témát, érdekesnek találom, sőt mi több fontosnak is egy párkapcsolatban, de nincs étvágyam hozzá egyéb egészségügyi(stb.) problémák miatt. A legtöbb perverziót én természetesnek, van amelyiket izgatónak is tartom, semmiféle megvetést nem érzek velük kapcsolatban. Az anált még nem próbáltam, nem is hiszem, hogy fogom.

Nem azért, mert úgy érezném, hogy a párom megaláz. A kapcsolatom rendben van. Nem is tartok attól, hogy elhagy, megcsal, mert szeretjük egymást. Ő naponta 4x-5x kívánná, én maximum 2 hetente. De mindkettőnknek csak szerelemből megy. Nem vagyok prűd, azonban enélkül én erkölcstelennek találom a szexet.

Valóban vannak emberek, akiket ösztönlénynek hívnék, de nem csak puszta vádaskodásból, hanem szerintem alappal. Nem ítélkezem senki felett, azonban nem tartom normálisnak, ha valaki nem tud elvonatkoztatni a szexualitástól és minden emberben, minden helyzetben a saját testi kielégülését keresi. Ott szerintem valami nincs rendben, ha a fizikai örömök az elsődlegesek, valami hátrányban van, nem fejlődött ki eléggé az illető személyisége és ezzel oldja meg valaminek a hiányát. Gondolkodásra teremtettünk, mégis folyton csak párosodunk, miközben nem is lenne szükséges utódteremtés céljából, tehát csak értelem nélkül élvhajhászás.

Ugyanakkor, mint mondtam, én toleráns vagyok. Szerintem mindenkinek a maga dolga kéne, hogy legyen. Lehet róla beszélni, de ostobaság ezen acsarkodni. Ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az...

2015. júl. 26. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!