Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog felizgatni egy pasit aztan hagyni hogy lankadjon, majd ujra felizgatni? Ez tenyleg faj?
nekem nem fáj, hanem jó.
Az még a jó, hogy mielőtt elmennék megáll, vár egy kicsit vagy lassít, majd kezdi újra
Te véletlenül nem az "özvegybetegségre" gondolsz?
Amikor felizgul a pasi, kényesztetik, stb stb, és ha nem megy el akkor utána fél óra múlva fájnak a golyói?
igazából arra gondoltam, hogy amikor barátommal nem lehetünk együtt, vagy épp siet, csak odanyúlok neki, vagy benyúlok és mondom milyen kár hogy sietnie kell. aztán pár perc múlva felhívom videohívással és megmutatom neki a melleim. vagy amikor vezetek, és ő meg pl. barátokkal van, felhívom, szétrakom a lábam és elhúzom a bugyit, hogy lássa :) nem tudom miért csinálom ezt, múltkor egy orvosi rendelőben állítottam fel neki, mert olyanokat mondtam, és észrevették. na az kínos volt, de szerintem vicces alapvetően, hogy nem tudja kontrollálni mikor nem állhat fel.
ha meg otthon szórakozom vele, akkor felállítom, és azt mondom nincs kedvem a szexhez, 20 perc múlva megint eljátsszuk, és utána már jó durván meg....
azt mondja szakítani akar velem, mert mindig csak a szexen jár az eszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!