Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Lassan egy éve együtt vagyok a párommal, aki teljes mértékben egy romantikus alkat. Rózsát vesz, elvisz vacsorázni, sokszor kedvemre tesz, viszont az ágyban is a lassabb, romantikus szexet kedveli, míg én az igazi, vad, egymásnak esünk és szét... gondolom értitek. Hiába említem meg neki ő azt hajtogatja, hogy nem bírna bántani, pedig annyiszor mondtam neki, hogy nem fájna. Én így nem annyira élvezem a szeretkezéseinket. Szerintetek mit csináljak?
Akkor két lehetőséged marad.
1) megfogod az ágyhoz vágod, és megpróbálod keményen elkapni, meglovagolni, hátha ő is beindul, közben esetleg némi verbális rásegítés, hogy örülsz, amikor ilyen kemény veled, etc (hagyatkozz a fantáziádra)
2) szakítasz vele. egyikőtökkel sincs semmi gond, mindketten tök jó vágyakkal rendelkeztek, csak éppen egymáshoz nem illetek
eléggé puhap*csnek tűnik a srác
ha egy lány azt kéri rakjuk fel az asztalra és csattogjon aminek kell, akkor azt meg kell csinálni!
minek játsza az anyámasszony katonáját?
ha ő nem fog meg dugni rendesen akkor majd megteszi más, ő meg mehet a lecsóba!
Mondjam a címem?
felcsaplak a motorháztetőre hogy hajoljon a lemez :)
Hát én nem tartom ezt egy lehetetlen kérésnek, nem értem mitől fél, nem vagy cukorból :)
Szerintem a világ legromantikusab nőjének is szüksége van egy vad kefélésre néha. Ha nem tudod ezt vele megbeszélni akkor tényleg lehet, hogy nem passzoltok össze.
F/29
Nem hiszem, hogy puhapocs. Egyszerűen mást szeret, mint a párja. Ha a srác akarná keményen, és a lány romantikusan, akkor mindenki azt mondaná, hogy egy erőszakos barom a srác, mert nem tudja lassan, finoman, így pedig puhapocs, mert nem tudja keményen :)
Továbbra is tartom, egyszerűen nem illenek össze szexuálisan, az a kérdés, hogy el tudja e ezt a kérdező hosszú távon viselni, ha nem, akkor jobb röviden lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!