Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a kicsi intim mérettel rendelkező srácok, pasik rendesebbek, nem olyan tahók, mint azok akinek nagy van?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 23:07
11/16 anonim válasza:
Nekem van egy osztálytársam, akinek nagyon kicsi, és ő az osztály hülyegyereke, meg gyakran ideges. Gondolom a kissebbségi komplexus miatt.
12/16 anonim válasza:
Amit az ismerőseid állítanak, az nem biztos, hogy az intim méret miatt volt. Vannak ilyen pasik, gyúrnak, megvan a verda, a nő meg ájuljon el akármekkora a méretük.
Viszont a kis méretből származó komplexusokhoz sem lenne erőm...legjobb a normál méret, úgy 16 cm és kész.
13/16 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy ehhez semmi köze az intim méretnek. Igen bőkezűen áldott meg a sors az intim méretet illetően, de a tahóság nagyon távol áll tőlem! Igen népszerű vagyok a baráti társaságomban, na nem a méretem miatt hanem az önzetlenségem és segítőkészségem miatt. Hozzám bárki jöhet a problémájával ha tudok segítek stb. Na szóval a válasz a kérdésedre: nem...
14/16 anonim válasza:
Szemelytol fugg nem a farokmerettol.vannak akiknek epp h van ott valami megis egy tapló köcsög. De viszont olyant is is merek akinek nagy es felvag vele es egy bunkó.de igazabol mimdenfele pasi van.egyaltalan nem a farokmerettol fugg a személyiségük.de ez az én véleményem.
15/16 anonim válasza:
Nem vagyunk nagyképuek, csak pont le...rjuk, hogy mit gondolnak a kis kommersz csajok.
16/16 anonim válasza:
Tényleg kár általánosítani. Párom elég nagy, rá igaz a "kis ember nagy bottal" szólás, mégsem egoista, vagy nagyképű...
Viszont exem nem volt valami méretes, neki meg akkora arca volt, hogy fele is sok lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!