Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a szexmánia?
Általában negatívumként nyilatkoznak róla, hogy "szexmániás".
De ha a szexmánia mellett van egy embernek normális élete, tehát dolgozik, sportol, és okos is, mert kívülről fújja a homéroszi eposzokat, miért baj, ha naponta akár 3-szor is csinálja?
Talán beteg lesz tőle?
:D

Szerintem ez attól függ, az emberek mennyire vonzódnak egymáshoz.
Ha valakinek olyan párja van, aki nem feltétlenül az ideálja, mert csak az anyagik miatt jött össze vele, csak azért, mert nem talált jobbat, akkor érthető, hogy nem akarja vele mindig.
De ha két ember tökéletesen megfelel egymásnak külsőre, szerintem ott lesz napi több szex is.

Előző, igazad van, összekevertem :D
A kérdés egyébként eredetleg a párkapcsolatokra vonatkozott, de ha már szóba került a dolog, szerintem az nem baj, ha valaki összefekszik 200 emberrel.
Mármint, ha az közös megegyezés alapján történik, tehát tisztázzák, hogy mit akarnak egymástól, és nem ártanak vele másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!