Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti manapság mát nem szólítottok le egy lányt az utcán aki bejön nektek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 14:01
11/16 anonim válasza:
Én rengetegszer csináltam ezt. Aki nem, az fél a reakcióktól és nem tudja kezelni az ismeretlen helyzeteket, mint hogy egy teljesen idegennel beszélni úgy, hogy ne legyen unalmas.És az se árt, ha valaki magabiztos, ebből megintcsak kevésvan.
12/16 anonim válasza:
én egyszer kinyitottam az ajtót egy lánynak, és mondta hogy bocsi van barátom. Rá is csaptam a hálátlan kis ri bancra
13/16 anonim válasza:
meg egyszer facebookon ráirtam egy lány ismerősömre, hogy szia :) . Erre visszaírja hogy bocsi, van barátom. Én meg: csak köszöntem, nem azt kértem hogy sz opjál le uristen xdd. Azóta nem beszélünk
14/16 anonim válasza:
Nem az utcán nem, ott a legtöbben sietnek, mennek valahová, sietnek céljuk van nem szeretik a legtöbben ha megállítják őket. Maximum akkor ha látom h betér egy üzletbe.
15/16 anonim válasza:
Én szoktam, de akit kinézek sajnos 10/9 esetben idősebb nálam 1-2 évvel, és amíg neki ez nem lenne probléma, én valamiért irtózom az idősebb nőktől :[
16/F
16/16 anonim válasza:
Tegnap egy Laoszból érkezett lányt pillantottam meg, amint rengeteg csomaggal bandukolt a leendő kolija irányába.
Leszólítottam, átvettem a csomagjait és elkísértem a kolihoz, közben végig beszélgetünk.
Nagyon örült és hálás volt a segítségnek és ő mondta, hogy szívesen találkozna még velem. Én is vele, holott teljesen ismeretlenek voltunk egymásnak.
Nekem nagyon tetszik és úgy tűnik lesz belőle valami.
Szóval a válaszom:igen. Leszólítok egy lányt, ha az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!