Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Komolyan megbocsathatatlan, ha baratotok mindig elfelejti honap/evfordulot?
Szerintem úgy van ez, mint a kisgyereknél, 1 évig hónapokban számolod a "korát", utána meg évente ünnepled. Barátom mindig emlékszik rá magától, mindig van valami üzenet, amivel megemlékezünk erről a napról. Pl egy sms, vagy én most rendes levelet küldtem neki. Semmi csöpögés, csak pár sor. Azt megértem, hogy két év után a hónapokat már tényleg nem akarod számolni, de hogy az évek se érdekeljenek... A saját szülinapod sem érdekel? Ez olyan emberi szokás, hogy vannak ünnepnapok, amikor évfordulókat ünnepel, és számot vet fejben, mik történtek ennyi vagy annyi idő alatt. Egy kapcsolat szempontjából nem a legfontosabb, de azért elég fontos dolog. Szerintem.
Telefonodba beírhatod, nem nagy kunszt. Annyit mondasz a barátnődnek aznap, hogy boldog év/hónapfordulót, és soha nem lesz egy rossz szava többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!