Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt álmodtam, hogy szexelek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy szexelek. Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy fiúval, de még sosem találkoztunk, de nem is úgy beszélünk, mint két barát, de ugye nem is párként. És ő volt az álmomban. Ez jelent valamit? Ja, és még nem voltam együtt senkivel.
2015. jún. 29. 22:34
 1/8 A kérdező kommentje:
És a végén orgazmusom volt, és arra keltem fel.
2015. jún. 29. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kívánod őt és ezért van..
2015. jún. 29. 22:36
 3/8 RRR ***** válasza:
nagyon tele van a puncid!
2015. jún. 29. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyit jelent, hogy kívánsz valakit, aki melletted van, semmi többet. Szóval nyugi, nem gáz.
2015. jún. 29. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Elmondtad a fiúnak,hogy mit álmodtál?
2015. jún. 29. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Az álmoknak nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani. Még azt sem mondom, hogy a tudatalattid vágyik erre a pasira. Mert ilyen alapon a rémálmok esetén miért is vágyna a tudatalattink a szörnyekre, meg más rossz dolgokra.

Persze ettől még lehet számodra ez a fiú szexuálisan vonzó, sőt a fantáziálodhoz és a masztizáshoz is felhasználhatod.

2015. jún. 29. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez az álom azt bizonyítja, hogy a zodiákus jegyében fogantál. Isten ellen akarsz vétkezni! TÁVOZZ SÁTÁN!!!!!!!!
2015. jún. 29. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:

utolsó idióta

mond el a srácnak mit álmodtál és valóra váltja az álmod sok sikert

majd ird le mijen volt

mert ijenből fakadnak a legnagyobb orgazmusok

2015. jún. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!