Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok ezekről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a kijelentésekről?

Figyelt kérdés

10 + 1 dolog amit megtanítok a lányomnak a szexről

1. A szex szuper. fantasztikus. csodálatos.

2. Nincs olyan, hogy „megfelelő” számú szexuális partner.

3. Nem muszáj várnod a házasságig. De ha úgy döntesz, hogy vársz, az egyáltalán nem ciki.

4. Amikor úgy érzed, itt az ideje, akkor itt az ideje. Utólag úgy érzed, hogy mégsem volt itt még az ideje? Ne hibáztasd magad.

5. Bármikor meggondolhatod magad, akció kellős közepén is.

6. Ha másnap reggel kiderül, hogy csak arra kellettél neki: fájdalmas, tudom, ugyanakkor nem a te hibád.

7. Az erőszak nem szex. Ha erőszak áldozata lettél: nem a te hibád. Jogod van eldönteni, hogy teszel-e feljentést vagy nem. Jogod van eldönteni, hogy igénybe veszel-e terápiát vagy nem.

8. A szex csodálatos – viszont egész biztosan elő fog fordulni az életedben olyan helyzet is, amikor rossz, idegesítő, kínos szexuális élményben lesz részed.

9. Nincs olyan outfit, ami „túl kihívó” lenne vagy ami feljogosítana bárkit, hogy akaratod ellenére közeledjen hozzád.

10. Senkinek sem muszáj beszélned a szexuális életedről. És bármikor megteheted. Ez (is) a te döntésed.

10+1. Használj fogamzásgátlót. Minden alkalommal.

Természetesen egy igényes oldalról származnak a kijelentések de engem nagyon felbosszantottak. :D Ti mivel értetek egyet, mivel nem? Mit csinálnátok másképp a szexuális nevelésben?

2015. jún. 28. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Az összessel egyetértek.

Teljesen korrekt mind.

2015. jún. 28. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik kijelentés bosszantott fel téged, és miért?
2015. jún. 28. 14:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát az hogy nincs "megfelelő szám" nekem azt sugallja mintha azt mondanám a gyereknek annyi emberrel szexelsz amennyivel csak akarsz, de nálam ez nem annyira fér bele. :D Van ami azért sok, főleg fiatal korban. Ha valaki nem képes minőségi kapcsolatok kialakítására annak baj van a fejében. Én inkább azt tanítanám neki hogy ne a mennyiségre menjen hanem a minőségre.

Az hogy mikor van itt az ideje az függ attól, mennyi idősen gondolja azt hogy szexelni akar 13 évesen 1 hónap után gondolhatja azt hogy itt az ideje, de attól még nincs. És ha úgy érzi hibázott jól érzi, max tanul belőle.

Arról hogy valakit kihasználnak pláne ha többször, sokszor a kihasznált egyén is tehet, nem szabad arra tanítani a gyereket , hogy hárítsa a felelősséget inkább gondolkozzon el szépen.

És az hogy nincs túl kihívó öltözet, na ne röhögtess. Felőlem más szülő hagyhatja hogy kurv*ának öltözve menjen a lánya bulizni én inkább megtanítom rá, hogy igényesen felöltözve is lehet valaki csinos és kívánatos.

Nekem így ezek bökték a csőrömet.

2015. jún. 28. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Vita:

2. De mások szemében lehet. Oké hogy lefekszel fűvel-fával! Oké! Csináld! De akkor ne kapd fel a vizet ha emiatt a másik nem tagjai tömegével nem tekintenek rád majd hosszú távú kapcsolatra alkalmas partnerként.

5. Sőt, utólag is! Ha megbánsz másnap reggel egy egyéjszakás kalandot, nyugodtan jelentsd fel a partneredet nemi erőszakért!*

6. Ha lefekszel valakivel az első éjszaka, ne várd hogy tartós kapcsolatra kellesz majd neki. Rajtad is múlik mennyit várattad a másik felet a szexszel hogy megbizonyosodj a szándékairól.

9. Ha a biciklidet nem lakatolod le egyáltalán és úgy teszed le egy tárolóba az utcán, nem a te hibád egyáltalán (0%-ban a te hibád) hogy ellopják. Ne vállalj semmi felelősségeft soha! Idd le magad, legyen ki a csöcsöd és csak utólag sírj.*

10. A prüdéria és a szégyentelenség határán nem nehéz egyensúlyozni. A saját magad szexuális életéről, élményeidről beszélhetsz az emberekkel, akikkel szexeltél vagy szex van kilátásban, illetve a hozzád legközelebb álló néhány (egy kézen megszámolható) veled egy korú/nemű emberrel nyugodtan. Az általános gondolataidat a szexualitásról pedig bárkinek kifejtheted szinte. Ez az arany középút.

(*irónia)

2015. jún. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!