Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik szeretik a kikötözést. Miért jobb így nektek? Ugyanazt kötözés nélkül is megkaphatjátok, mert szeretünk titeket.
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 20:38
1/14 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de..
Ez mennyire cuki már? "mert szeretünk titeket"
:D
2/14 anonim válasza:
Én nem vagyok oda a durvább, extrémebb dolgokért, a kikötözést viszont kifejezetten imádom, mindkét felállásban, párom úgyszintén.
3/14 anonim válasza:
Mert izgat minket a kiszolgáltatott helyzet, és sokkal élvezetesebbek voltak így bizonyos dolgok, amikor kipróbáltam őket.
4/14 anonim válasza:
Miért érzem azt, hogy a kérdező is férfi...
5/14 anonim válasza:
A kikötözésnek nem az a lényege, hogy olyat kapjon meg a férfi, amit egyébként nem kapna meg, az nagyjából nemi erőszak lenne. Nekem a kiszolgáltatottságról és a bizalomról szól, és ezek a dolgok izgatnak.
6/14 anonim válasza:
Lány vagyok, de nagyon izgató a kikötözés. A kiszolgáltatottság a lényeg
7/14 anonim válasza:
Nagy homár a srác régen még Balogh Szabit ostromolta:DD
8/14 A kérdező kommentje:
Engem különösebben nem izgat, csak engedem a páromnak.
2015. jún. 27. 21:01
9/14 A kérdező kommentje:
Jah, gondolom azok vádolnak hogy fiú vagyok, akiket már elzavartam párszor undorító anális vágyaik miatt.
2015. jún. 27. 21:21
10/14 anonim válasza:
Hagyni hogy kikötözzenek, annyi, mint átadni a teljes uralmat a másiknak, kifejezni a totális bizalmat benne, ás átadni magunkat az élménynek.
Amúgy a Dom dolga nehezebb mert ő kell hogy kreatívan kezdeményezzen, de a sub-nak is akkor nehezebb, ha önként kell felajánlania az engedelmességét. Kikötözve "nincs más választása", csupán hagyja hogy megtörténjenek a dolgok, olyan mint az utas a hullámvasúton, vagyis ebből a szempontból ez egy kényelmesebb pozíció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!