Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Cink-e ha valakinek fitymaszukulete van?
Figyelt kérdés
Mármint hogy nem szívesen feküdtek le vele vagy nem lesz e órák ez miatt. Nagyon zavar titeket ?2015. jún. 27. 17:36
1/10 anonim válasza:
Egy gyors rutinműtét az egész, nem értem, miért nem megy vele orvoshoz?
Nyilván nem zavarna a dolog, de az igen, ha nem akarná kezeltetni.
2/10 anonim válasza:
nem zavar amiről nem ő tehet,de érdemes megműttetni
3/10 A kérdező kommentje:
Dehát látszani fog a műtét nyoma ?
2015. jún. 27. 18:07
5/10 A kérdező kommentje:
És ez nem visszataszító?
2015. jún. 27. 18:13
6/10 electroman75 válasza:
Inkább látszódjon mint hogy büdös legyen mert nem tudod megmosni a bohócot rendesen. Ahelyett hogy ide irkálsz inkább orvoshoz mennél.
7/10 anonim válasza:
Nem csak a műtét a megoldás. A volt pasimnak enyhe fitymaszűkülete volt, fél év pénisz tornáztatás után (folyamatosan húzgálta/húzgáltam lefelé, egyre lejjebb és lejjebb) kilazult a bőr és rendbe jött, ma már teljesen vissza tudja húzni mindenféle fájdalom és erőlködés nélkül!
8/10 anonim válasza:
Nem a lányoknak , neked CINK !!!
9/10 anonim válasza:
"kis rutinműtét" mondta az első
Arról meg elfeledkezünk, hogy egy-két hónap a teljes gyógyulás, és az alatt az érzékeny makkja kötelezően ki van téve mindenféle baromi kellemetlen ingernek...
Mindenesetre valóban, nem csak a műtét a megoldás.
10/10 Meni83 válasza:
Nem cink! Nekem volt,ès tènyleg rutinmûtèt! A helyèt alig lehet èszrevenni" Menj el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!