Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Mennyire vállalod fel hogy masztizol?
Miért kérdezne rá bárki? perverz elmebetegnek nézném
15/L
Eddig élőben még senki nem kérdezett rá, pontosabban egyszer régebben anyukám, de tagadtam. :P Ha bárki megkérdezné, most is ugyanúgy letagadnám, nem merném bevallani. Szerintem még barátnőnek se, bár ez attól is függene, hogy épp milyen passzban/helyzetben vagyok, vagyunk. Ha viszont neten kérdeznek rá ismeretlenek pl. itt gyk-n, akkor megírom, hogy szoktam (de itt nyilván teljesen más).
19/L
Ha éppen nincs más, akkor szoktam. Nem is titkolom, bár senki sem kérdezte meg senki csak úgy. Elég életidegen téma, hogy "szép időnk volt ma, nem? Amúgy szoktál masztizni?" Akikkel meg intim kapcsolatban voltam, ott meg más a helyzet.
22
Úgy, mint ha valaki megkérdezné, hogy reggeliztem-e vagy mostam-e fogat reggeli után, bizonyára válaszolnék neki, de külön táblán mindezt nem írnám ki a nyakamba.
A természetes és általános emberi dolgokban nem látok semmi furcsát vagy meghökkentőt. Ezek a dolgok leginkább a túlságosan fiatalkorú fiúkat izgatják, mert még nem volt idejük rácsodálkozni a világra.
teljesen normális, alap dolog. :D ha valaki kérdezi, és nem egy random idegen, mondom, hogy persze, ahogyan te is :D
ha már elmúlt az ember 15, amikor ez vicces és cikis téma, mégis miért kellene róla pirulva hazudni? :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!