Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ha igazán szexik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha igazán szexik, csábítóak akartok lenni mit vesztek fel? Írjatok.

Figyelt kérdés
Csajok válasza érdekel, életkort is írjatok, jöhet privát is. 25F.

2015. jún. 27. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
magas sarku combfix miniszoknya es egy topp:P na de igy nem mennek ki utcara:D
2015. jún. 27. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmit, csak ebben jól meg néznek az utcán. [link]
2015. jún. 27. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

Én barátnőm akkor szokott szexi lenni ha valami történik/valamit akar vagy csak viszonozni akar valami szívességet akár random.

Hát összeszedi magát, de nagyon nem sminkel mert az utálom, fekete haj, fekete kihúzott szempilla, szemöldök, meg egy szimpla valami az arcra. Felvesz valami szexi rucit.

De pl. magassarkút eszébe nem jutna felvenni, mert tudja hogy én nem szeretem - számomra nem nőies. Habár nagyon jó dolog, és nagyon ünnepélyesen szexi, megfelelő alkalomkor.

De ezek a hétköznap használatos magassarkúk ezeket már nem is vesz, és ami van is, azok se voltak fent a lábán fogalmam sincs mióta. És nem, nem azért mert én ezt elvárom, hanem mert tudja hogy nekem nem jön be, sőt...

Őszintén amikor valaki megy az utcán magassarkúban és hallom hogy kopog engem mindig a nevetés kerülget. Olyan kiábrándító.

Persze tudom hogy ez nem átlagos dolog... stb. stb. mert ugyanannyi srácnak bejön ez mint amennyinek nem, de én utóbbi vagyok.

DE ha őszinte akarok lenni nagyon ezelőtt se használt magassarkút csak hébe-hóba. Most már buliba se vesz fel ilyet. Cipő az cipő, nincs magas sarka.

21/f

2015. jún. 27. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:

#3mas kicsit lábfétissel, vagy inkább magassarkú fétissel rendelkezel nem?:D

Egyébként az én barátnőm semmit. nem szokott ilyenekben elcsábítani.

Legdurvább az talán egy egybe ruha volt ami nekem tetszett, de akkor is csak azért mert az volt épp rajta.

2015. jún. 27. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Lábfétisem van is meg nincs is, mert szexuálisan nem vonz, de mint testrész imádom a barátnőm talpát/lábfejét.

De hogy lenne magassarkú fétisem ha alapvetően nem találom nőiesnek? :D

2015. jún. 27. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A lábfétist gondoltam:D A magassarkú fétist csak egy úgymond "viccnek" szántam:D
2015. jún. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!