Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim csak azt élvezi ha magának veri, én bevetettem mindent, magát az aktust se élvezi úgy, sztem nem eleg intenziv. Mit tegyek?
Sokszor meséltem a 20 éves kor fölötti maszturbáció veszélyeiről, köztük erről is. Pusztába kiáltott szó marad valamennyi. Pedig, mint látható, van mitől tartani.
Kérdező, itt nem sok mindent tudsz csinálni. Keress mást, mert nem élhetsz e kielégületlenül egy életet, a pasid állapota pedig csak egyre rosszabb lesz.
meg kellene beszélnetek vagy jobban kellene figyelned szex közben...nagyon sok csaj csak cibálja észnélkül pedig ott is van felvezetés része "tárgyalás" és befejezs....
ha közelében sincs a csaj ahhoz h elkapja a fonalat mikor kell ráhangolni húzni és rágyorsítani akkor én is jobb szeretem magamnak intézni , mert ha csak ráncigálja itt leszünk reggelig
#9 vagyok
nyalásnál mi sem ugy csináljuk hogy nekiesünk lefetyelni mint kutya a kerticsapnak
mi is óvatoskodva felvezetjuk picit huzzuk és látni érezni lehet mikor kell erősebben vagy gyorsabban csinálni h jöjjön a befejezés
nálunk is ugyanígy működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!