Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiabranditana ha szex elott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiabranditana ha szex elott derulne ki hogy a lany szlovak nemzetiségu?

Figyelt kérdés

2015. jún. 25. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
legkevésbé se zavarna :)
2015. jún. 25. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2015. jún. 25. 17:41
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

ha csak annyira érdekel a csaj, hogy ez az információ korábban fel sem merült, akkor nem tökmindegy?

nevét legalább tudtad?

2015. jún. 25. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:

En mar kapam itt olyat hogy teljesen jol elbeszelgettem vlkivel mikor megkerdezte honnan vagyok, nem tetszett neki es bucsut intett. Sajnos.... Szoval azert van ilyen is igen. :(

De rem te nem ilyenbe botlottal ;) 23N

2015. jún. 25. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem!

A szlovák csajok információim szerint nagyon jól sz÷pn÷k!

2015. jún. 25. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért ábrándítana ki ???
2015. jún. 25. 19:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Meg ezt hogy kell elképzelni? Csókolom le róla a bugyiját, erre benyögné, hogy:

- Hééé, figyusz! Valamit tudnod kell, mielőtt leveszed a bugyim - na itt érezném hlyén magam nagyon, hogy úristen, mit akar ez mondani?! :-D majd folytatja: - Szlovák nemzetiségű vagyok. - hát akkorát röhögnék, mint állat :-D hogy húúú, már azt hittem, hogy úgy jártam, mint a Begbie a Trainspottingból :-D

2015. jún. 25. 19:27
 18/20 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Miért? Csak nem farkuk van a szlovák nemzetiségű lányoknak. :D Ha ezt a kérdést egy szlovák nemzetiségű lány írta ki, lévén magyarul tette, feltételezem, hogy magyar származású, úgyhogy ezen a ponton a kérdés elvesztette értelmét. Nem voltam még szlovák nemzetiségű szlovák lánnyal, sem szlovák nemzetiségű magyar lánnyal, de azt hiszem, mindannyian tudnak csókolni, ölelni, simogatni, nevetni és sírni, úgyhogy ha megengeded, ezt a kérdést nem olvastam, nem válaszoltam rá, mégcsak nem is láttam. :)
2015. jún. 26. 04:05
 19/20 A kérdező kommentje:

"Ha ezt a kérdést egy szlovák nemzetiségű lány írta ki, lévén magyarul tette, feltételezem, hogy magyar származású, úgyhogy ezen a ponton a kérdés elvesztette értelmét."

Nem vagyok magyar szarmazasu, magyar tobbsegu telepulesen nottem fel es ezert tudok magyarul.

2015. jún. 26. 08:01
 20/20 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Valamikor régen Szlovákia nem létezett. De azon a földrajzi területen (a mai Szlovákia területének kb 80 százalékán) akkor is szlovák anyanyelvűek éltek többségben. Mindig is egy földrajzilag behatárolható népcsoport volt, állam nélkül. Az első világháború elvesztésével és a Versailles-i szerződések életbelépésével magyar anyanyelvűek is kerültek szlovák területre és szlovák anyanyelvűek is maradtak magyar területen. De az a törekvés, hogy hozzuk létre újra a száz évvel ezelőtti állapotokat, senki életét nem gyarapítaná, senki szelleméhez nem tenne hozzá semmit. Csak elvenne, de azt mindenkitől. Azt akarom ezzel mondani, hogy a két nép kultúrája hasonló és mindig is az volt. Nem látom értelmét különbséget tenni. A politikai uszításokra nagy ívben teszek. Ráadásul beszélsz magyarul, tudsz kommunikálni, ismerkedni magyar anyanyelvű emberekkel is, ami innen nézve nekem inkább előnynek hat. Aztán ha folyékonyan beszélsz szlovákul is, még egy tök jó dolog. Két kódnyelvet ismersz. Szerintem az a magyar srác, akivel beszélgettél a neten, csak azért hagyott Téged faképnél, mert úgy gondolta, hogy az országhatár másik oldalán túl messze vagy. És talán a távkapcsolat nem volt számára okés. Ha nem is Szlovákiában élsz - csak azt írtad, ott nőttél föl -, hanem Magyarországon és a srác valóban a nemzetiséged miatt hagyott ott, akkor érezd Magad szerencsésnek. Sok csalódástól és keserűségtől maradtál távol. Civilizált világban sem a szexet, sem a gondolkodásmódot nem zászlók és címerek határozzák meg, hanem magunkkal hozott szülői minták és a kialakult személyiségünk.
2015. jún. 27. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!