Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak oda annyira a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak oda annyira a nők a fekete (néger) pasikért?

Figyelt kérdés
Szerintem javarészük ronda és igénytelen
2015. jún. 25. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
nem azt mondom, hogy nem izgatja a fantáziámat, de oda nem vagyok értük 21/l
2015. jún. 25. 13:15
 12/15 Anonymer ***** válasza:
95%
Ott a példa!A 10-es válaszoló :D a tipik kis füves alkesz tini k.wa.Ne kezdjetek olyan "nő"vel aki a rapet szereti.Mind cafka.
2015. jún. 25. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Jah tinikurv.a...persze.jo hogy szuz vagyok de nem problema:DD amugymeg a zenestilus nemhiszem hogy eldonti hogy ki kuva es ki nem.johogy szeretem a rapet a stilusthiszen tobbszoros magyarbajnok hiphop tancos vagyok.es europa-vilagbajnoki dobpgos helyezesem is van, es alig van buszkebb erzes mint amikor a magyar zaszlot lengetjuk egy pl vb-n. Minden ember mast szeret, mindenki mas. De ez igy a jo:)
2015. jún. 25. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én rap zenét hallgatok és nem bírom a feketéket.(most jöhetnek a "mocskos rasszista" szövegek.)

Meg aztán az előttem szolló "nő" is elég értelmes lehet.(khm..khm a nagy sz*rt.)

2015. jún. 26. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
11%

Anyad az ertelmes te gyoker.irhatjatok uzenetben (irtatok is mar) hogy huuuu rib@.nc meg ilyenek.moat mondenkivel tudatom hogy SZUZ VAGYOK B.A.Z.D.M.E.G. szoval engem nem kell lekuvazni.kosz.mellesleg te aztan tenyleg tudhatod hogy mennyire vagyok ertelmes.el sem kezdem sorolni a tanulmanyi eredmenyeim es a tanulmanyi versenyeken elert helyezeseimet.ha tudnad nem dobloznal "ertelmetlen" es hasonlo kifejezesekkel.koszipuszi xdd

Kife

2015. jún. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!