Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy hetero srác megengedné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hetero srác megengedné részegen egy meleg srácnak az orális szexet?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a srác heteronak mondja magát, csajokat néz meg minden. Ettől függetlenül mondjuk ha részegen felhozná a meleg haverja hogy lesz.phatja e akkor a többség nem lenne benne? Mit gondoltok erről heterok?
2015. jún. 24. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
na huzzal a mikroba te ratyi
2015. jún. 24. 22:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi ezt nemnek vettem :D elnézést hogy hetero kategóriába írtam, de nem tudom ez milyen kategória. Mivel heteroktol kérdezem.
2015. jún. 24. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Én melegnek nem engedném azért se, mert tudom h ez már neki a sokadik. De ha egy haver, akivel nagyon jóban vagyunk, neki előbb.
2015. jún. 24. 22:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert van egy barátom és gondolkozom hogy be próbálkozzak e nála amikor mindketten berugtunk. De ez elég merész ötlet azt hiszem inkább elvetem. Én sem örülök ha egy csaj nyomul és csajnak tuti nem engedném. De én meleg vagyok. Arra vagyok kíváncsi hogy a heterok ezt milyen szemmel nézik. Ittasan.
2015. jún. 24. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne csináld, utána elég kellemetlen érzés lehet ilyen a heteroknak. Másrészt meg te is kihasználnád a srácot ha úgy nézzük...
2015. jún. 24. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Elég sok a homofób szóval kétlem hogy ennek bárki örülne. Na meg akkor a barátságnak is annyi, mert kapcsolat nem lehet ha egyszer az egyik elvileg hetero.
2015. jún. 24. 22:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam. Bár nem értem mert én egy csajnak részegen sem engedném épp ezért ha megengedi akkor lehet nem is lenne hetero. De jobb a békesség az biztos.
2015. jún. 24. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
6%
Mekkora egy aljas ge...ci vagy kérdező. És nem azért mert b...zi vagy, hanem mert elismerés, higy te se díjaznád ga egy csaj akarná ezt csinálni veled. Erre te gátlástalanul át akarod baxni a gyereket? Nincs elég ferde hajlamú? Mi az anyádnak akarsz te heteróra nyomulni? Remélem a gyerek rájön és a sz...rt is kiveri belőled.
2015. jún. 24. 23:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért szerintem ez nem kő konkrét rossz akarás. Nem azt írtam hogy megakarom eroszakolni. Igen én meleg vagyok és nem szeretném csajjal csinálni. Ha ő hetero akkor ő sem szeretné fiúval hiába is nyomulnék.
2015. jún. 24. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Kiemelted ezek szerint vannak már fejlemények, vagy még mindig ezen agyalsz majdnem egy évtizeddel később?
aug. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!