Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, bejön ez az alkat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, bejön ez az alkat?

Figyelt kérdés
Írjátok meg a korotok és kép megy privátban!

2015. jún. 24. 22:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Megnéztem. Azt írja nem tudok üzenetet küldeni neked, szóval ide írok. Szerintem ne a csajok miatt edz, először is, inkább legyen ez egy életfelfogás vagy hogy mondjam... Amúgy egész jól néz ki, de testépítős szempontból mondjuk szerintem nem komoly. Nagyon vékony vagy, a derekad is nagyon keskeny, az alacsony testzsírszázalékod miatt pedig sokkal élesebben kirajzolódnak az izmok, egyébként nincs rajtad olyan sok izom. Hány kiló vagy egyébként? Mondjuk nem tom milyen magas vagy, de pl. 177 cm-hez én olyan 70 kg-ra tippelek, ami azért nem túl sok.
2015. jún. 25. 15:02
 22/23 anonim ***** válasza:
18/l
2015. jún. 26. 00:34
 23/23 anonim válasza:

johet

24/L

2015. júl. 7. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!