Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/24 anonim válasza:
Nekem is a szőrös tetszik jobban. Kár h kevés olyan lány van. 23/F
12/24 anonim válasza:
Nekem változó. Van hogy a csupasz jön be jobban, van hogy a fazonos.
Mikor mi.
13/24 anonim válasza:
Nekem a csupasz tetszik. Nem szeretek szőrt nyalni...
15/24 anonim válasza:
"Többet nem vágom,akinek nem jó úgy ahogy van az mehet."
Nehogy azt hidd már, higy aranyból van a p...csád.
16/24 A kérdező kommentje:
15-ös!
Ez a hozzá szólás mire fel jött? Bár a százalékod elárulja,hogy miért.
2015. jún. 24. 21:14
17/24 anonim válasza:
Százalékbe belekötni. Ez aztán nagyon érett dolog.
18/24 A kérdező kommentje:
Hát a hozzá szólásod alapján te sem tűnsz érettnek kedves 15-ös!
2015. jún. 24. 21:31
19/24 DreamWeaver válasza:
Van, akinek a csupasz tetszik, van akinek a szőrös. Ha kellemetlenséget okoz Neked, ne szőrtelenítsd. Ez a legfontosabb, elvégre a Te tested, a Te puncid. Én szőrtelenítés nélkül, teljesen natúr szeretem. Szexben nem okoz gondot, nem a szőrt nyalom. Minél szőrösebb, annál inkább nőnek érzem a leányzót. Ha pedig a lába és a hónalja is szőrös, uh, na az előhozza belőlem a bikát. :D
20/24 anonim válasza:
Utolsó, szívemből szóltál! :D Én is ugyanígy vagyok. Kár, hogy eddig egy szőrös lányt sem találtam, és a mostani barátnőm is borotválás-párti.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!