Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kuzdjem le ezt a vagyat?
Sajna én is ilyen vagyok: ez a nyár (is) az őrületbe kergeti a mifélénket emiatt...
Szerintem ezt nem lehet máshogy leküzdeni, csak úgy, ha 1× tényleg ki tudnánk ezt próbálni, és akkor megtapasztalnánk, hogy tényleg jó-e vagy csak a mi "agylövésünk" az egész. Erre viszont kevés jelentkező van.
# 7/13
A popsi nyalásra.
EZ nagyon felizgatja és emiatt erre nem szeretnék nemet mondani, hiszen ez nekem nem kellemetlen max furi, mert szerintem undorító. De, ha neki tetszik és ezzel nekem nem okoz rosszat és nem aláz meg addig nekem is belefér.:)
De a nők miért nem engedik, hogy nyaldosd a lábukat?
Csak ennyit akarsz csinálni nem? Mert zuhanyzás után egy kicsit csókolgatni és nyaldosni nem nagy cucc. Ha másra is használnád a lábamat annak már nem bizti, hogy örülnék, de ez nem tűnik gáznak. Elmagyarázza nekem valaki, hogy ez miért lenne gáz a nőknek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!