Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szűk vagyok, és egy ujjam sem akar bemenni ujjazáskor, hogy fog menni a szex?
Első szex közben max ha kinyalnak, akkor lesz jó élményed.
25/F
Anno nekem szüzen olyan szűk volt, hogy egy ujjamal sem tudtam felnyúlni, szóval nyugi.
Tágító meg felesleges, ez mekkora hülyeség már, kedves hozzászóló..
Tehát nyugi, nincsen veled semmi gond. Az külön jó, ha jól nedvesedsz, de az első szex ritkán jó élmény sajnos. Sok előjáték kell, el kell engedned magad, mert ha rágörcsölsz, úgy csak annál nehezebb. Ha elengeded magad, sokat foglalkoztok előtte egymással, akkor jobban nedvesedsz és könnyebb lesz a behatolás is.
Na figyelj szerintem a többiek nem látták hogy szűz vagy.
Nem kell semmilyen tágito.normálisan szűk a hüvelyed elötte a szűzhartyaval.emiatt van.
Ugyhogy ha majd szexelsz at fog szakadni.
De javaslom addig ne csináld míg nem vagy kellően felvilágositva.
Én is eléggé szűk voltam, bár most is az vagyok, de már nem vagyok szűz.
Én sosem ujjaztam magam, most sem szoktam, de ha egy fiúval fogsz szexelni, az teljesen más lesz. :) Egy kicsit kellemetlen lesz, és az első pár alkalom is, de hamar ki fogsz tágulni és nem fog fájni. :)
#1es voltam....hát mi ez a lepontozás?
98%, hogy a kufirc nem lesz frankó, a nyalást meg csak kitanulta már a lányka pasikája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!