Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szex nyelves csók nélkül?
Figyelt kérdés
Barátom azt mondta hogy már évek óta nem kapott egy nyelves csókot viszont elõttem egy lánnyal volt kapcsolatban akivel pár hete szakított, s valószínûleg nem pár éve szexeltek. Csak nekem tartozik bele az igényeimbe, hogy legyen nyelves csók szex közben vagy elõtt?
21/L
2015. jún. 24. 06:36
1/7 anonim válasza:
Teljesen megértelek es átérzem. Nekem is létszükséglet hogy legyen nyelves csók a szexben. Egy pillanatra lassítani a tempón és csak a nyelveké legyen a főszerep. Ha gondolod beszélhetünk még erről privátban :)
2/7 Költőnő? válasza:
kevésbé életszerű számomra, de nem is lehetetlen.
3/7 anonim válasza:
Alkalmanként el tudom képzelni, hogy nincs, de 90%-ban igénylem a dolgot, szóval teljesen nélküle esélytelen. 23L
5/7 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, hogy velem nem csinálja, csak pusztán kíváncsiságból kérdeztem, hogy hogyan is lehet ezt, mivel nekem nehezemre esik elképzelni enélkül.
2015. jún. 24. 08:29
6/7 anonim válasza:
Veszít az élvezeti faktorából a szex ha nincs közben rendes csók, de nekem volt olyan szexpartnerem akinek pl az volt a kikötése hogy csók nincs mert neki az befolyásolja hogy többet kezdjen érezni. Ettől még ment a szex csak mondjuk nem volt annyira világrengető :) 25/F
7/7 anonim válasza:
hát egy prostit én sem smárolnék le se szex előtt, se közben, se után! szóval igen, lehet csinálni így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!