Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a testről?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 24. 00:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, azonnal dugnám itt az asztalon
2015. jún. 24. 08:49
 12/16 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen állat ez ,de borzalom
2015. jún. 24. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a mellette lévő szöveget, szóval bocsi, ha olyat írok vagy kérdezek, amire ott választ kapnék.

Ez a test olyan, mintha már megszabadult volna pár felesleges kilótól. Ennek ellenére nem tiszta stria, csak a hasnál látszik picit (ha tényleg jól látom).

Most ez egy jó arányokkal rendelkező női test. Se nem túl vékony, se nem túl kövér. Lányként nekem jobban tetszene (ha az én testem lenne), ha kicsit feszesebb lenne, szóval sporttal alakítanék még kicsit rajta. De szégyenkezni így sem szégyenkeznék miatta, strandon sem.

2015. jún. 24. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:

" Mint a háborúban a foglyok,

Csak a parabolamocskot fogjuk,

Ahol minden nő tökéletes,

És minden férfi izmos."

Szerintem nincs baj vele,teljesen korrekt test.Amennyiben fordítasz rá egy kis energiát még formásodhatsz,hogy elsősorban saját magadnak jobban megfelelj.Adni kell a külsőre,de azért nem lehet mindenki tökéletes.

2015. jún. 24. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
ha fekete bugyiba lennel a kepen kissebnek tunt volna a pocit, amugy szerintem nem veszes, ha valaki szeret elfogad igy ahogz vagy, nem kell sport es diata se hidd el :)
2015. aug. 3. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Amcsi kilincs!!!
2015. aug. 4. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!