Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak nektek feláll részegen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek feláll részegen?

Figyelt kérdés
Ilyen 30-45 éves férfiaktól kérdezem . Feláll nektek és megkívántok egy nőt részegen is ? Vagy esetleg jobban is kívánjátok mint nem részegen ?
2015. jún. 23. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, sőt! Állítom, hogy alkoholos állapotomban rendkívül jól is bírom. Nem tudom az okát, lehet jobban tudok koncentrálni, mindenesetre simán nem élvezek el hamar. Volt, hogy egy órán át tartott a menet, és a partnerem négyszer, ötször is elment rajtam, ami eléggé jó érzés :)

Alaphelyzetben 15 percig bírom, de van, hogy elsülök percek alatt :)

26 éves vagyok.

2015. jún. 23. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ? És jobban vagy kevésbé kívánsz valakit részegen ?
2015. jún. 23. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Jobban talán, de ez helyzet- és szituáció függő is :) Elárulod, miért tetted ki a kérdést?
2015. jún. 23. 18:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Rám mászott egy pasi részegen es érdekel hogy ilyenkor mennyivel vagytok jobbak odalent :) (amugy lány vagyok )
2015. jún. 23. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem kb 12 óránként feláll ha van rá valaki, ha nincs. Ha józanul, ha nem. Sajna ha van rá valaki, akkor se tud senki normálisan kielégíteni. Lehet én vagyok a rossz partner kereső...
2015. jún. 23. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem van amikor igen, van amikor nem. nyúlj oda és nézd meg.
2015. jún. 23. 19:26
 7/11 A kérdező kommentje:
:D már nem részeg es nincs is itt . Csak flörtöltünk de nem néztem meg neki .
2015. jún. 23. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Kicsit részegen jobban kívánom, mert nincsenek gátlások (ez persze csak új partnernél szempont).
2015. jún. 23. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy kívánom. Viszont részegen tovább bírom, és kevésbé élvezem.
2015. jún. 23. 21:13
 10/11 Scav ***** válasza:

Jobban kívánom részegen a csajokat, de függ attól is, hogy mennyit ittam:

Ha keveset, akkor tovább bírom.

Ha többet, akkor már nehezebb felállítani, több vizuális inger is kell és így nagyon sokáig bírom. Viszont könnyebben le is lankad.

Ha pedig nagyon részeg vagyok, akkor fel se áll, mindegy milyen "magic" kerül bevetésre.

2015. jún. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!