Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedig eddig jó volt. Orgazmus problémák?
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, vele vesztettem el a szüzességemet, neki nem én voltam az első.
Kb ugyanennyi ideje élek, élünk közösen szexuális életet is.
Nekem elég nagy lenne rá az étvágyam, naponta van, hogy többször is kielégítem magam, és a heti egy napon, amit együtt töltünk akkor is szexelnék több alkalommal is, csak sajnos neki erre nincs igénye. Szívesen kényeztetem orálisan, el is élvezhet a számban, viszonzás nélkül is örömmel teszem.
Eleinte egy aktus alatt volt, hogy 2-3 alkalommal is elélveztem, és előfordult ilyenkor az is, hogy mivel aznap már sokadjára csináltuk neki nem sikerült. Ez bántott, lelkiismeretfurdalásom volt miatta, önzőnek éreztem magamat.
Mostanában viszont hiába élvezem a szexet még mindig ugyanakkora intenzitással, mint eleinte, az orgazmussal sajnos problémáim akadnak. Szerintem ezek a dolgok miatt görcsölök és ráfeszülök, ezért nem megy. Pedig tudom, hogy élvezi ő is.
Mit tehetnénk, hogy ugyanolyan legyen, mint korábban? Maszturbálás közben ezzel nincs gond, lehet ott kellene gyakorolnom valamit, de nem tudom, hogy hogyan :(
Segítsetek rajtam, kérlek!
( amugy, ha nem jött volna le én vagyok a lányok :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!