Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítanak az anyagiak egy kapcsolatban?
Szerintem alapjaiban azért számít.
Jelenleg jóval nagyobb gondjaim vannak, mint a pasikeresés, de felvetült bennem, hogy szerintem jobb is, hogy nincs. Arra sincs jelenleg pénzem, hogy megvegyek egy szelet csokit, a hűtőnkben sincs sok minden, és a pénzhiány miatt egy szar albérletbe kellett költöznünk, míg a szüleim nem találnak munkát. Nincs pénzem új nadrágra, így könnyűszerrel járnék rossz időben ugyanabban a farmerben, ha meg jó idő van, összesen két rövid nadrág között válogathatok. Ha lenne pasim, nem lenne pénzem szülinapi ajándékra sem, de még arra se, hogy DIY csináljak valamit. Baromi kellemetlenül érezném magam így, főleg, hogy eszembe se jutna máson élősködni. Ti hogy gondoljátok? Mennyire fontosak az anyagiak?
17/L
Sztem egy normális embernek nem számít, h van-e pénzed, vagy sem, akár fiú vagy, akár lány, céljaid legyenek inkább, h kitörj abból, ahol vagy, legalábbis a próbálkozás nyomát lássa rajtad, sztem ez érdekelne engem, nem az, h most milyen a helyzeted, ha megteszel mindent azért, h ne olyan legyen, és mégis olyan maradsz, az megint más tészta.
Igaz, ismerek egy csajt, akit bnőmnek mondhattam egy kis ideig, na ő nem bírná ki a karácsonyt ajándék nélkül ezt mondta, amit én elég gáznak érzek, h ettől lesz csak vki boldog, mert akkor elég üres lehet a lelkivilága. Kapott is egy rakatot, én meg pont leszartam, h alig kaptam, pedig kérhettem volna vmi jót, megkaptam volna, de én nem akarok ezzel a szülői dologgal visszaélni ennyire, elég, h tesómék megteszik, ha segítség kell anyagilag nagyon, akkor majd szólok, addig meg elvagyok én csórón is, pénz nélkül is el tudunk szórakozni, nem kell semmi beülés, régebben mindig egy füves területre mentünk, egy labda, és egész du. foci. :) Oké, h ez másabb helyzet, h van lehetőségem hátulról, de inkább nézegetem az akciókat, meg mellette melózok apróért, ha pénz kell, vagy kevesebbet akarok költeni.
Itt a nyár, menj egy kicsit diákmelózni te is, ha esetleg a közelben laknál, akkor tudnék is javasolni jókat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!