Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejövök egy pasival, mit csináljak, hogy szeresse a puncimat?
...és ne a fenekemet akarja megdugni? Össze tudom húzni a hüvelyem, meg alapból szűk vagyok. Ez nem elég? Ezek után is csak fenékbe akarják a pasik?
Miért arra izgulnak fel? A punci miért nem jó? Miért az a jó nő, aki csak fenékbe élvezi?
Azt kérted dobjak neked egy pasit, hát azt nem fogok... de képzeld nekem is olyan barátom van, aki nem akarja. Tehát létezik ilyen pasi, csak megfelelőt kéne keresned. Az egy dolog, hogy szereti valaki az anált, de hogy csak azt... ezt nem bírom elhinni. Számomra ez még mindig melegségre vall -legalábbis beütésre biztosan-
És az sem igaz, hogy a pasiknak csak a rbancok
kellenek, nagyon soknak kell ez igaz, de ők csak egy éjszakára kellenek nekik. Légy értékes nő, és ne ilyen pasikkal ismerkedj, nem minden a kinézet ám...Egyszer majd rájössz te is, hogy egy értékes, önálló nőt sokkal jobban tisztelnek a férfiak, mint a "rbancokat"
Megbeszélhetjük, jelentkezem. Persze csak,ha nem laksz túl messzi :P
25/F...ja az már lehet, hogy öreg :P
elnézést szeretnék kérni utólag is, mivel tegnap kicsit "becsiccsentve" írtam ki a kérdésemet, bánatomban.
Tényleg bocs az általánosításért, nem is értem, miért írtam minden pasira, meg mért így fogalmaztam meg az egészet...
Mondjuk azt nem hiszem, hogy a pasiknak a ribik csak egy éjszakára kellenek, mert ha körülnézel, láthatod, hogy a legtöbb szolizott, plasztikázott csajnak van pasija... De tudom, hogy vannak olyan férfiak, akiknek nem az ilyenek kellenek. Tényleg nem kellett volna általánosítanom, bocsánat még egyszer.
Kiakasztott ez az análmánia, vagy mi. :) Köszönöm, hogy válaszoltatok! ÉS valóban... az a férfi, aki jobban ráizgzul egy fenékre, mint a puncira, az nem lehet hetero. Ha férfi, akkor a puncimra vágyjon, és oké, néha előfordulhat az anál gondolata, de akkor is a punci legyen az első.
6-os, először is sajnálom, ami Veled történt és gratulálok, hogy kiléptél a kapcsolatból! ÉS igen, abban az 1%-ban kell keresnem. De az az egy százalék szerintem már mind elküldte nekem a privát levelét... :D
Mindenkinek köszönöm, hogy válaszolt!
???
Miért tennék fel egyetlen kérdést többször?
Mert dwbil vagy.
Nem egy tök ugyanilyen kérdést láttam. Azt mondod, nem te írtad őket? Akkor használd a keresőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!