Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik miért vonz sokatokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért vonz sokatokat a popószex? Lehet, hogy pasinak is betennétek?

Figyelt kérdés
hisz erre a célra a punci való és azt se lehetne mondani, hogy nem szűk, de 3 pasival voltam eddig és 2 szerette volna amoda is.
2015. jún. 21. 20:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10:

Dél-Amerikában már (minimum) 100-200 éve a heteró párok 50%-a análisan szexelt, főleg a terhesség elkerülése miatt. Ez a dolog egyidős az emberiséggel. A Római Birodalom szexulalitásában is jobban szétnézhetnél.

2015. jún. 22. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Birom, hogy mindig felhozzák a rómaiakat meg a görögöket, kár, hogy azok inkább a hím-hím kombót választották. :D
2015. jún. 22. 15:59
 13/20 anonim ***** válasza:

mert sokkal izgalmasabb oda is betenni, és egészen más érzés. ehhez nem kell melegnek se lenni! és hiányozna ha nem lehetne. persze vannak olyanok akiknek semmire sincs semmilyen igényük, mert a szexuális kultúrájuk az állatokkal vetekszik, csak a puncira misszionárius pózban. na ilyen pasi való neked is!

36f

2015. júl. 2. 02:51
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

És mint mindig, most is feljött az, hogy aki nem szereti az anált, az csak misszionáriusba tolja és a szexuális kultúrája egyenlő a nullával.

Kicsit szűklátókörű vagy, nem gondolod?

Ha te az alapján ítéled meg a nő szexuális kultúráját, hogy akarja-e análisan vagy sem, akkor veled sincs igazán rendben minden. :)

Mert, tudod (de inkább nem tudod), az anális szexen még sok minden létezik. :)

2015. júl. 2. 09:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Úgy látszik akkor te úgy gondolod hogy jobban ismersz látatlanul is, mint én saját magamat... vicces!

Pedig nem nehéz belátni hogy akinél már itt megáll a tudomány, az nyilvánvaló hogy más, ennél extrább dologban se lenne benne. Kivételről még nem hallottam, de az is csak a szabályt erősítené. Persze értem, hogy rosszul hangzik ha valaki elismeri hogy alacsony a szexuális kultúrája, de nem hiszem, hogy van értelme átverni bárkit is és elkezdeni magyarázkodni, hogy de ez márpedig nem is igaz... Attól pedig nem lesz magas a szexuális kultúrád hogy ismersz 5 pózt és már az is eszedbe jutott, hogy az ágyon kívüli szexelj....

2015. júl. 3. 01:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Na, utolsó, erről beszélek. Az utolsó mondatoddal már megint mit mondtál? Hogy nekem ebből a pár dologból áll a szex.

Nem csodálkozom azon, hogy ennyire gyűlölködve figyelik a nők az análmániás férfiakat/nőket, mivel azok ennyire szűklátókörűek. Még akkor is, ha szexben mindent kipróbálnak.

Szerintem ne nagyon gondolkodj az emberek szokásairól, vagy lelki felépítéséről - neked nem érdemes. ÉS akkor boldog lesz mindenki.

2015. júl. 3. 09:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Az csak egy példa volt, hogy te is eltudd képzelni, de úgy látom még ezt is meg kell magyarázni, mert még mindig nem esett le neked.... De persze én vagyok a szűk látókörű, noha nem én utasítom el még az anál szexet is. Eltudom képzelni számodra mit jelent a szexuális kultúra, hiába savazol és bizonygatod az ellenkezőjét, attól az még nem lesz igaz...

Az meg hogy te mitől leszel boldog az engem abszolút hidegen hagy. Ha tetszik, ha nem, akkor is lefogom írni a véleményemet ha az neked egyenesen fizikai fájdalmat is fog okozni..

2015. júl. 3. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerinted attól függ, hogy valaki szűlátókörű-e, hogy élvezi-e az anált...

Oh, man...

"én nem vagyok szűlátókörű, mert én az anált is csinálom, bibibíí" - kb ilyen a válaszod. Tudod, ez nem ezen múlik.

Sok mindent kipróbálok a szexben, és nem vagyok prűd, csak van, amit nem élvezek.

A másik a világ szülátókörűségének a fogalmát igazán legyzerűsítetted, ha te csak a szexre vagy képes kivetíteni.

De elmondom, miért vagy az. MErt azt hiszed, hogy aki análisan nem csinálja, egy prűd senki, aki meg igen, az már valaki. Látod? Szűklátőkörű vagy. Ráadásul az árnyalt gondolkodásod sem az igazi...

Mondtam már, hogy ne gondolkodj inkább, mert annak nem lesz jó vége. De nyilván ezt a válaszomat sem érted.

2015. júl. 4. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Te kezdtél el személyeskedni a szűklátókörűséggel velem kapcsolatban, noha nem én utasítom el az anált sem, szóval elég röhejes, hogy még te támadsz ezzel alaptalanul, mert kifogytál az igazi érvekből. Ne magadból indulj ki.

Nézd meg az eredeti kérdést, és hogy az mire vonatkozott... ha ezen túlmenően annyira kíváncsi vagy az életfelfogásomra, nézeteimre, akkor kérdezd meg privátban, mert az nem ide tartozik, ahelyett hogy játszod itt a sértődöttet és még mindig ugyanazon rugózol, de amiket írok, azt viszont felfogni se vagy képes, csak ugyanazokat szajkózod, mert az a lényeg hogy mindig tied legyen az utolsó szó. Fogadni mernék, hogy már írod is a választ az újabb személyeskedéssel, alaptalan támadásokkal. De örülök, hogy értelmet adtam ezzel az életednek, van kivel kötözködnöd :) Végülis akkor csak jót tettem veled :)

2015. júl. 4. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted, hogy én mit mondok... hihetetlen.

Tustam, hogy gyakorin sok sötét megfordul, de... mindegy.

A lényeg, hogy te azt hiszed magadról, hogy te egy fantasztikus ember vagy, csak mert szereted az anált.

Te jóég... hogy kéne megfogalmaznom, hogy megértsd, amit mondani akarok?

Látom te sem fogtál sok szépirodalmat a kezedben. Azzal könnyebb a szövegértelmezés... vagy nem is tudom, hogy segíthetnék még... Matek példa, szöveges feladatok, 3. osztály? Lehet, hogy ha újtra kezdenéd, akkor megértenéd, hogy mit akartam mondani a szűlátókörűségeddel kapcsolatban. De ha nem megy... minden embernek vannak határai.

Nem azért vagy szűklátókörű, mert análozol. Azért vagy szűklátókörű, mert szerinted mindenki, aki nem teszi ugyanezt, az prűd.

Hogy írjam le még érthetőbben?

2015. júl. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!