Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon beteg?
Figyelt kérdés
Tegnap először hallottam, majd láttam a hugomat maszturnalni és felizgultam, kicsit megrémultem magamtől, ez nagyon beteg dolog ?
19 vagyok húgom 18 lesz
2015. jún. 21. 19:57
1/12 anonim válasza:
Ha te beteg vagy, akkor mi nem tudom, mik vagyunk... Ha rajtunk a vágy, mi kielégítjük egymást.
2/12 anonim válasza:
nem vagy beteg! természetes dolog szerintem. a legtöbb 19 éves felizgulna egy masztizó lányra még ha az a huga is.
3/12 anonim válasza:
Csak ne mássz rá mert az társadalmilag nem elfogadott blablabla :)
4/12 anonim válasza:
nem vagy beteg
korban osszeillettek a hugoddal nalunk is igy volt
tobb is tortent
5/12 A kérdező kommentje:
Itt több nem lesz
2015. jún. 21. 20:04
6/12 anonim válasza:
Ne hidd hogy egyedül vagy ezzel, főleg ha nincs kivel... barinőimmel beszéltünk iesmiről is egyszer és a legtöbbnek volt hasonló sztorija, meglepődtem hogy van ahol több is volt képzelgésnél. Beteg akkor lennél ha tényleg ráhajtanál, de az hogy izgat a masztizása nem baj, viszont keress csajt :)
9/12 A kérdező kommentje:
Privátra: a húgom! Hogy nézne ki jól a szememben?
Amúgy pedig van barátnőm, csak nincs sok kedvem mostanában hozzá
Nem hiszem hogy látta
2015. jún. 21. 20:18
10/12 Missi_Key válasza:
amég nem születik gyereketek hajrá...de ne nagyon reklámozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!