Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj, ha a férfi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha a férfi a kezdeményezöbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Hulla komoly a kérdés, légyszi így is vegyétek. :)

Párommal 2 éve vagyunk együtt, Neki engedtem elöször a csókot is, meg minden egyebet. Csak 2 lánnyal volt elötte, kevesebb mint 3 hónapig. Kedves volt ezidáig, fokozatosan vezetett be, rengeteg új dolgot, ( pl pózokat) kipróbáltunk.

3 hét múlva elutazunk, iszonyúan vártam, de egy mondata megrémisztett. Szeretné, ha nem 100/0%-ban lennénk az ágyban.

Igazából a kérdést sem értem, mert eddig sem voltam a "darab fa" kategória, minden aktusnál voltam fölül; volt, hogy bekötöttem a szemét és megleptem, meg összességében is nagy részben én kezdeményeztem azzal, hogy megkértem, hogy kapcsolja ki a melltartót, vagy beinvitáltam a kádba, fürdöben közös kabint kértem, stb, stb. De utána mindig megjegyezte, hogy jó-jó, de azért még mindig szeret ö a fönök lenni.

Való igaz viszont, hogy mikor fölül vagyok, irányítós pozícióban-iszonyúan feszengek. Nem azért mert lövésem nincs mit csináljak vagy önbizalomhiányom van, egyszerüen jobban szeretem ha Ö az, aki irányít. Igazából még amolyan úr/szolga játékot is kipróbálnék, de ezek után félek kédrezni is.

Szerintem nem beteges, hogy szeretek passzív lenni, sok lány ismerösömtöl hallottam, hogy az az igazi, ha csak úgy meg vannak ....va. És énis így vagyok vele. Bízom benne, tudja mit szeretek, szeretjük egymást és ha csak rám fekszik pár percig meztelenül, én végeztem. :D Többször gondolok mostanában arra, hogy Neki kéne még vadabbnak, durvábbnak, kedzeményezönek lennie...imádnám.

Hogyan elégítsem ki, hogy közben ne vesszen el a személyiségem? Lehet, hogy ilyen téren nem is passzolunk?

2015. jún. 21. 13:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Talán lényeges dolgot kihagytam: Ö 27, én most töltöttem a 18-at...
2015. jún. 21. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Férfi a passzív ennél jobbat nem halotam :DD lassan màr a heteroszexualitàs is homoszexualitàsal lesz:D
2015. jún. 21. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedveském, szerintem mondd meg neki őszintén, hogy mire vágysz, és ha ez neki gáz akkor nem szeret igazán vagy saját magával foglalkozik. Néma gyereknek anyja se... Sok sikert.
2015. jún. 21. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!