Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy milyen tág egy lány függ az életkortól?
Figyelt kérdés
Lehet egy 20 éves szûkebb mint egy 14?2015. jún. 20. 19:15
1/10 anonim válasza:
Elképzslhető. Szerintem függ attól is hogy kibe miket dugtak :D
2/10 anonim válasza:
Ideális esetben azért kevesebb dolog járt egy 14 éves puncijában, mint egy 20 évesében, ezért valószínűleg szűkebb. De persze függ genetikai adottságoktól, és még egyéb dolgoktól is.
3/10 anonim válasza:
Lehet. Nem feltétlenül függ a kortól, én 24 vagyok, rendszeres szexuális életem van, majdnem minden nap van szex, mégis majdnem olyan rettentő szűk vagyok, mint egy szűz lány.
4/10 anonim válasza:
Attól függ kinek milyen a genetikája, istenem.
5/10 anonim válasza:
Nem, nem függ az életkortól. És egyesek, akik itt osztották az észt arról, hogy mennyit szexeltek attól függ, nyissatok már ki egy biológiakönyvet. Az, hogy valaki milyen szűk/tág genetikailag olyan, az hogy mennyit szexel az illető stb nincs rá befolyással. A szülés után kicsit kitágulhat, de azt meg intimtornával többnyire meg lehet oldani.
6/10 anonim válasza:
attol függ mennyire izgatod fel lehet egy 14 éves is ojan hogy könnyen behatolsz de a 40 éves is lehet ojan hogy nehezen megy be
amugy alapesetben meg egyforma szűkek
nagyon kis eltérések vannak
ami számit inkább az a felizgatás szexre
majd rájössz
7/10 anonim válasza:
Ez mindössze genetika. Én első perctől nem vagyok valami nagyon szűk, sajnos. :-(
8/10 anonim válasza:
Fugg mennyire tud tagulni es szukulni....es hogy mekkora farok jart benne.
9/10 anonim válasza:
Volt dolgom egy 27 eves novel , olyan szuk puncival meg nem talalkoztam , pedig voltam mar szuz lannyal is .
10/10 anonim válasza:
Lehet, de nem valószínű. Egy szűz lány sokkal szűkebb, mint egy olyan akiben már jártak páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!