Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi jennifer Lopez szerinted? 10/?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 15:44
22/25 anonim válasza:
Nem életem szerelme az a nő, de azért természetesen belehelyezném az ivargerendám.
23/25 anonim válasza:
Szerintem ahoz képest ,hogy 47-8(?) éves elég jó! Nekem nagyon tetszik! Főleg a feneke… Az ,hogy szexre jó lenne-e az nálam sajnos nem megy ha nem ismerem a csajt belsőre legalább egy kicsit is (és sajnos vele még nem beszéltem…!) így ezt a részt nem tudom eldönteni, de mindenkép 10/10 (főleg a kora miatt szerintem!!!)
25/25 anonim válasza:
Kifejezetten szexi nő még, 10/8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!