Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka. a párom már nem akkar velem szexelni?
Figyelt kérdés
10 éve élünk együtt a külsőm valtozott de nam olyan nagyot.Mivel két gyerekünk van igaz a melleim olyan semilyenek nem is mondanám melleknek.A sujom változot és az alakom anno 56kg. voltam feszes testel,ma 63kg.tudom elég sok de próbálok legalább nem hízni.Leadni már nem igen fogom.Az alakom hát nem az amire azt mondanák a fériak huuu..Nem.tudom hogy van-e valakije de kb. 3hónapja 5*ha.szexeltünk és nem ő kezdeményezet.Ha indúl melóba nem öltözik ki vagy ilyesmi de megfigyeltem ha jön jóbb kedve van .Szerintetek a testem ...ahogyan kinézek azért nem akkarhat velem lenni?2015. jún. 19. 17:47
11/11 anonim válasza:
együtt éltek baz dmeg 10 éve, vannak gyerekeitek... és ide jösz föl, hogy feltedd ezt a kérdést?! szánalmas.. KOMMUNIKÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!