Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak szőrös a feneke? 19L
Figyelt kérdés
Ez taszítja a fiúkat vagy gerjednek rá? Ott is borotválni kéne vagy így normális?2015. jún. 19. 17:44
1/14 anonim válasza:
Nem az! :O Gyantáztasd, mert gáázzz
2/14 anonim válasza:
valamennyire az, én ott is szőrtelenítem
3/14 anonim válasza:
Én is egy picit de elég ha leborotválom nem vészes.
5/14 anonim válasza:
Gyantázzátok lányok, mert különben nem fognak seggbe dugni titeket!
6/14 anonim válasza:
Ameddig nem csüng rajta betyárkörte, addig nem gáz. :D
7/14 anonim válasza:
én szőrtelenítem,szóval enyém nem az(borotvával ne!!!!! gyanta,vagy epilátor)
8/14 anonim válasza:
Az enyém olyan mint a babapopsi, szép sima
Szerintem undorító ha egy lány szőrös
9/14 anonim válasza:
Amíg tisztán tartod, addig szerintem se gáz. Tegyük hozzá, engem valahogy érintetlenül hagyott a 21. századi szőrfóbia.
10/14 anonim válasza:
Én epilálom, vagy borotválom. Legbelül pedig, ahova egyik eszköz már nem ér el, a másik meg fölsértene - kitépem kézzel... Ez van, a krémet nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!