Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal pasik miert buknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal pasik miert buknak az idősebb nőkre?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek bennük?

2015. jún. 19. 06:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én a szexuálisan és érzelmileg is érettebnek képzelem el őket, kedvesnek és megértőnek az ágyban és szerintem tudják, hogy mit akarnak persze lehet csak a fejemben van így lehet csak örök fantázia marad :D Na meg persze maga a gondolat, hogy egy érett nő vágyna rám jólesne a kis egomnak :D 25/F
2015. jún. 19. 10:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Reggelit csinál ha kell ebédet is. Kiakarít utánam. Tudja mi kell egy férfinak a szexben. Kényeztet bárhogy ahogy kérem. Nem nyafog.... íÉs sokszor szebb teste van mint egy elhízott lógómellű huszonévesnek.
2015. jún. 19. 10:23
 13/25 anonim ***** válasza:
Én az éretebb nőket szeretem az igazi milfeket mert tapasztaltabbak meg szexibek meg kedvesebbek is a mai 20 év körüli lányok azok bunkok meg ugyis megcsalnak nekem volt 5 barátnőm de mind megcsalt :) most van egy 32 éves nő akivel össze járunk heti rendszereségel :) F20
2015. jún. 19. 11:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól veszem ki egyesek szavaiból az anyjukat akarják akivel szexelhetnek is. Na mindegy, személy szerin én nem vonzódom az idősebb nőkhöz, de kor nem határozza meg milyen ember vagy. Másfelől 10 férfiból jó ha 5 izgul az idősebb nőkre viszont 10 nőből 10 van rákattan az idősebb férfiakra.
2015. jún. 20. 11:31
 15/25 anonim ***** válasza:

21 évesen volt egy 33 éves nőm, egy igazi vadmacska. Működött a kémia, ennyi. Aztán befigyelt futólag egy 29 éves. Kimondottan szép nő volt, engem egyáltalán nem zavart, hogy 8 évvel idősebb. Fiatal voltam, végre valaki foglalkozott velem, viszont mindkettőnek csak kaland voltam, miközben én párkapcsolatot kerestem.

Kalandnak, emléknek szép volt.

Amúgy nem bukok az idősebb nőkre (főleg, hogy már én is jóval idősebb vagyok).

2015. jún. 20. 12:32
 16/25 anonim ***** válasza:

14: nem tudhatjuk, hogy ki miért vonzódik kihez, viszont abban biztos vagyok, hogy az arányokat rosszul látod.

Ha az ilyen csak 1-2 éves korkülönbségekkel nem foglalkozunk (ők szinte még egykorúak), akkor szerintem nem igaz, hogy a férfiak fele és az összes nő idősebbre vágyik.

Talán még az is erős kijelentés, hogy minden 10. férfi bukna az érettebb nőkre. A nők közül meg sokan szeretik ha a férfi komolyabb (bizonyos életszakaszban ugye), de azért általában ez is csak plusz néhány évet (olyan 5 körül) jelent és én nem látom azt, hogy a nők tolonganának a 10-15 évvel idősebb pasikért. Igazából a többség az ekkora korkülönbséget már nem vállalja be.

Egyszer láttam erről egy részletes felmérést és ott valami olyasmi volt, hogy a nők a plusz 4 évet még teljesen normálisnak találják és a 8-nél nagyobb az, amit a többség már nem tart egészségesnek és nem vállalná be.

2015. jún. 20. 12:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem tudok már sok új dolgot írni csak megerősítem azokat akik leírták miért jók a milfek. Talán még annyit, hogy tudják mit szeretnek és tudják azt is hogyan érjék el. Figyelmesek, türelmesek, kedvesek, odaadóak, szépek és a tudat, hogy egy fiatal pasit felizgatnak kihozza belőlük a vadállatot.
2015. jún. 20. 18:10
 18/25 anonim ***** válasza:

természetesen nem lehet általánosítani, de ha van egy szexi 18 és 35 éves nő, valószínű a 2.at választom :) bár nem hiszem össze jönnénk, csak alaklmi :)

Szerintema fiatal csajok nagyon meg akarnak felelni egymásnak, a világnak, stb... Az éretebbek általában magukat adják mindig

de mondom, általánosítani nem lehet

20F

2015. jún. 20. 18:31
 19/25 anonim ***** válasza:
A milfekre buknak, de nem mindem idősebb nő milf. A milfek a nők között olyanok mint az autók között a Ferrari vagy a telefonok között az iPhone. Lazább a puncijuk ezért tovább lehet dugni mielőtt elsülne a farok. Szóval sokkal jobbak mint a kiscsajok, de nem csak szex terén hanem fejben is.
2015. jún. 21. 15:06
 20/25 anonim ***** válasza:

16:

Az emberek gondolkodása, érzelmei nem olyan bonyolultak (független hogy nő vagy férfi) elég könnyen fel lehet kutatni a vonzalom okait.

Az 1-2 év még ugyan az a korosztály, gondolkodás mód, de akkor is kor különbség és általában a férfiak javára; ahhoz pedig hogy egy nő vele egykorú férfit válasszon ahhoz a férfinak valami extra belső és/vagy külső tulajdonsággal kell rendelkeznie. A férfiak (kb.) fele vonzódik a idősebb nőkhöz, de ez nem azt jelentené hogy kapcsolatot is kezdenének egy idősebb nővel; a nők pedig általában az idősebb férfiakat választják (még ha csak pár év is a korkülönbség) az általad említett "mondva csinált indokkal" mi szerint az idősebb férfiak komolyabbak, érettebbek(persze némi valóság alapja azért van), de mit írtam a kor nem határozza meg milyen ember vagy.

A nők épp úgy (vagy inkább jobban) vonzódnak a idősebb férfiakhoz csak ebbe az esetben mind két fél hajlik a dologra, míg ellentétes esetben a felek kevéssé hajlanak a dologra (legfőképp a társadalom nyomásának hatására).

Általánosan 4-5 év egy átlagos és tolerált korkülönbség a férfiak javára; viszont az idősebb nő fiatalabb férfi felállásban a korkülönbség inkább a 10-15 évhez közelít, azonban ezek a kapcsolatok sokkal ritkábbak és inkább szexualitáson alapulnak, míg a másik esetben a nők a biztos és stabil életet keresik az idősebb férfiakban.

Persze az általam írt adatok nagyjából átlagoltak, nem végeztem kutatást az ügyben.

2015. jún. 21. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!