Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit a lányok bevallanak szexpartnart, azt tényleg meg kell szorozni tizzel?
Figyelt kérdés
Csajok! Ki mer őszintén nyilatkozni? Valós adat... amit mondtok.. kor.. :) ja! Az orálszex is beletartozik! :)2015. jún. 18. 16:07
1/11 anonim 

válasza:

nem hiszem. de ez függ attól milyen stílusú a lány
2/11 anonim 

válasza:

Én eddigi életemben összesen 2 pasival feküdtem le. Mind a kettővel párkapcsolaton belül.
21L
3/11 anonim 

válasza:

Az amerikai pite jól mondja. Minimum 3-al kell szorozni, a fiúkét meg 3-al osztani:D
4/11 anonim 

válasza:

Szóval a 2ik válaszoló eddig 20 pasival feküdt le.Szép ksi firma!
5/11 anonim 

válasza:

Progresszív a szorzó, minél nagyobb számot mondd valaki, annál többel kell szorozni.
Ha vki 2-t mond, ott a valós szám négy, ha 10-et, akkor 30, éít..
6/11 anonim 

válasza:

Na az én 0-ámat szorozgassátok...:)
7/11 anonim 

válasza:

Inkább négyzetre kell emelni :)
8/11 anonim 

válasza:

6: nullánál a szopások száma a kérdés:)
9/11 anonim 

válasza:

Nyilván biztos van olyan lány, aki nem ismeri be, hogy hány férfival volt, vagy párat letagad, de nálam ez fordítva működik. Általában többet hisznek, mint amennyi a valóságban van/volt.:D
csók: 4
orál: 2
szex: 0
randi/flört: számlálhatatlan
22L
10/11 anonim 

válasza:

nem tudom, miért kéne erről hazudjak :D
8 pasival feküdtem le eddig, külön csak orál nem volt.
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!