Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterós férfiprosti lehet a szomszédom?
a szomszédom 35 éves férfi, nagyon jó teste van, jóképű és szexis is
arra lettem figyelmes, hogy most február óta nem megy el dolgozni, de helyette április végétől jönnek hozzá nők, de csak fiatalabb nők főleg, és 2-3 óra múlva mennek el
nyögéseket nem hallok, amikor ment hozzá valaki, egy óra múlva átmentem becsöngettem egy ürüggyel, hogy tojást kérjek kölcsön (régebben adott is ilyenkor) de senki nem nyitott ajtót, pedig ott voltak bent, tudom
szerintetek?
Amúgy meg nem feltétlenül kell dzsigolónak gondolni.
Volt egy haverom, ő love.hu-n csajozott, gyakorlatilag minden héten mással dugott... Volt olyan, hogy egy hétre bevállalt egy kövér ronda nőt is, az meg etette pizzával egész héten :D de általában jó nőkkel kefélt mindig.
Most meg itt a Tinder is, ezzel simán lehet havonta több csajt is összeszedni. Kb szexre van. Másik cimbimnek már vagy 10 randija volt Tinderről, pedig nem régen nyomja. Akkor most ő is férfiprosti mert csajok járnak a lakására ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!