Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik tetszik jobban?
Mind a két képen az én hasam látható. A régi akkor készült, amikor még csak éppenhogy elkezdtem edzeni, a mostani pedig a héten. Sok kritikát kaptam, hogy régebben sokkal szebb volt és nőiesebb, ezért gondoltam felteszem itt is a kérdést, hogy kinek melyik tetszik jobban? (Nem haragszom meg, ha valakinek nem tetszik, csak kíváncsi vagyok.)
Kérlek írjátok le a korotokat és a nemeteket is a válaszokkal!
Köszönöm! :)

Szerintem most is nőies, ha olyan lenne ami már tényleg agyon lenne gyúrva az nem lenne szép, de ez még teljesen jó.
21N

Szerintem mind a kettő nagyon szép. Bár én jobban szeretem, ha nincsen nagyon kisportolva egy lány, de semmi bbaj nincs a másik képpel sem. Ez nem lenne mérvadó. Dögös a pocid.:)
21/f

inkább a régi, de lehet a mostani kép minősége rosszabb...de igazán a régi se jön be, mert túl vékony...nem jön be ez az alak...inkább egy kis plusszal lenne szerintem jó...
22F

Szerintem mindkettő szép.
Az enyém az elsőhöz hasonló, de szeretnék izmosabb pocakot. Mennyi idő alatt, heti hány edzéssel sikerült elérned ezt az eredményt?
20/l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!