Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan aki szereti az ökölszexet? Ha igen, akkor hogy sikerült eljutni idáig? Kort írjatok.
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 15:58
1/8 anonim válasza:
persze nekem könyékig fölmegy 21/L
2/8 anonim válasza:
A régi batárommal többször csináltunk ilyet! Nagyon fel tudott izgatni. Egy ujj két ujj, aztán csak azt vettem észre, hogy belém csusszantotta az egész öklét. Nagyon meglepődtem, és iszonyat jó volt!
3/8 anonim válasza:
Ja, kort nem írtam. kb 24-25 éves lehettem akkor. kettes voltam :)
4/8 anonim válasza:
a farka is alig megy be, nemhogy öklözzön :D
5/8 anonim válasza:
Mi csak a harmadik évben tettük meg. Engem mindig is izgatott. 3ujját rendszeresen használta, de akkor mondtam neki, hogy tágítson ki. Értette mit akarok. Nagyon nagyon sok síkosító kellett és sok idő, de eszméletlen jó érzés. Mondjuk utána napokig fáj ám a punci.
7/8 anonim válasza:
nekem mar sokszor volt gondom hogy nem tudok elelvezni mert tul tag csajt fogtam ki. szoval ilyet sose csinalnek, a punci legyen izmos es szuk.
8/8 anonim válasza:
Igen. Nyíltan és őszintén mondtam, hogy élvezem a tágítást is. És, most kapaszkodjon meg minden olyan ostoba, aki szerint ki lehet tágítani egy izmos hüvelyt végleg: Inkább azt szokták kérni a pasik, hogy ne legyen ilyen szoros a hüvelyem. Normális hüvelyizomzattal, ököl szex után is lehet egy "szűk" puncit élvezni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!