Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy azt mondják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy azt mondják a csajok, hogy nem lesz szex, utána meg két kézzel is alig bírom kihúzni a szájukból a zacsimat?

Figyelt kérdés
Ezzel maguknak akarják beadni, hogy ők egyáltalán nem ribizlik, vagy mi??

2015. jún. 15. 15:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Igen maguknak akarják beadni. :D Amúgy mióta szex a zacsi szopkodás? Meg téged miért zavar, hogy ilyet mondanak és utána szembe mennek az elgondolásaikkal? Elég jól jársz vele és inkább örülhetnél mint majom a farkának...:D

21L

2015. jún. 18. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Az enyémet nem szopkopják, talán azért, mert szőrös. Általában jobban is szeretem, ha azt a tájékot békén hagyják a szájukkal.

A nagy melleket sem szeretem.

42F

2015. jún. 18. 08:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha én azt mondom nem lesz szex akkor nem is.19/l
2015. okt. 18. 00:31
 24/24 bárándi ***** válasza:
Amúgy meg ha nem tetszik a művelet, akkor me add nekik oda!
2020. szept. 17. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!