Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim! Mi a véleményetek erről a kérdésről?
Azt ugye tudjuk, hogy a nagy melleket szinte mindenki szereti. Hatalmas tábora van a kicsi és feszes, formás ciciknek is.
De mi a helyzet azokkal a mellekkel, amik nem nagyok (hanem kicsik vagy maximum átlagosak), és emellett lógnak? Lehet az szexi számotokra? Vagy ha ilyet láttok, az inkább elveszi a kedveteket?
Őszinte leszek nekem nem :)
17/F (kicsi,feszek és formás cici team)
Átlagban kevésbé vonzóak, de miért ne lehetne szexi. Minden mell egyedi.
Pl. az övék szerintem még a striákkal együtt is szexik:
Nyilván minden mell egyedi. A kérdés azért jutott csak eszembe, mert itt mindig azt olvasni, ha valaki a szilikont kérdezi, hogy inkább legyen egy mell kicsi, mert az szexi.
De szerintem ilyenkor az emberek mindig a kicsi és formás cicikre gondolnak - pedig a nők többségének előbb-utóbb lógni kezd a melle akkor is, ha kicsi. Sőt nőként pont azt látom, hogy a tényleg szép, feszes mellek nagyon ritkák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!