Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar ha kicsit husos a punci?
NEkem is ilyen a vénuszdombom. Bár nekem csak akkor látszik, ha szűk szoknyát veszek fel, kissé zavar. Az a baj, hogy akkor vettem észre, amikor már felvettem és láttam magam egy tükörben. xD
Ja, és azért csak szoknyában látszik, mert elvből nem hordok leggingset. Az qrvás. Abban mindenkinek látszik a puncija, még annak is, akinek nem ilyen nagy bumszli, mint az enyém. (bár tudom, hogy a pasiknak ez tetszik, meg hogy a nők is konkrétan ezért hordják, hogy látszon mindenük :D )
A húsos puncival semmi baj, sőt! De hétköznapi viseletre kicsit visszataszító, ha valaki kihangsúlyozza a nemi szervét, függetlenül attól, hogy húsos, vagy kevésbé húsos puncija van. Az ilyen merészebb darabokat hagyd meg a bulikra, randikra.
Ha az utcán látok ilyet, ott azért ha nem is zavar, de inkább megmosolygom, ha ilyet látok. De egy bulin bizony más szemmel nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!