Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejonnek a full deszka csajok?
#12 az az "ezek" minimum "ŐK" kéne ám, hogy legyen, hiszen emberekről beszélsz!
Vagy te is "EZ" akarsz inkább lenni "te" helyett?
igen!
de nem ez az elsődleges. bármennyire is az ilyenek a preferáltak, a valóságban vagy átlagos testalkatú, vagy az átlagnál nagyobb idomokkal rendelkező barátnőm volt.
Én korosztályban nem éppen ott vagyok (20 éves vagyok) Így csak a közel velem azonos korosztályról tudok/akarok véleményt mondani. Majd talán 20 év múlva leírom az akkori véleményem xD
Nekem határozottan bejönnek, nagyon tetszenek :) Külső alapján nekem 2 dolog lényeg: szép arc és vékony "deszka" test :) És most tényleg, komolyan mondom. A telt nem tetszik. Ha még az arca szép is :/
Kis fenék, cicik, zsírpárnák nélkül :)
Szóval válaszolva a kérésedre: igen (és nem a 10 évesek, ahogy a #12-es írta!!!)
Egész egyszerűen megőrülök a kérdésben említett lányokért.
Szeretnék magamnak egy hasonló alakú barátnőt.Nagyon-nagyon szeretném és megbecsülném.
Ja és ne érezzétek magatok kevesebbnek, mert ti is ugyanolyan nők vagytok, mint a cici-faros egyedek. Sőt...Különbek vagytok. Remélem tudtam segíteni vagy önbizalmat növelni.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!