Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is bejonnek a full...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejonnek a full deszka csajok?

Figyelt kérdés
Engem totál begerjesztenek, sokkal jobban mint a cicis-faros egyedek. 40F

2015. jún. 13. 22:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nálam pont ez a hangulatfokozó, mert pici cicikbol olyan keményen állnak ki a bimbócskák, mint a szog és tornek az ég felé mint Gagarin :)
2015. jún. 13. 23:08
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Én nem tudok begerjedni a 10 éves kislányokra, mert általában ezeknek nincs melle és feneke.
2015. jún. 14. 00:31
 13/18 anonim ***** válasza:

#12 az az "ezek" minimum "ŐK" kéne ám, hogy legyen, hiszen emberekről beszélsz!

Vagy te is "EZ" akarsz inkább lenni "te" helyett?

2015. jún. 14. 00:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Inkább az ilyen 20-30 év kozottiek a dogosek, de 10 évesekre talán nem is kéne próbálnod begerjedni.
2015. jún. 14. 00:40
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Vesszünk már össze egy szón. 20-30 évesben meg még nem láttam ilyet. 30 évesen azért már kialakul valamekkora mell és hátsó.
2015. jún. 14. 00:43
 16/18 anonim ***** válasza:

igen!

de nem ez az elsődleges. bármennyire is az ilyenek a preferáltak, a valóságban vagy átlagos testalkatú, vagy az átlagnál nagyobb idomokkal rendelkező barátnőm volt.

2015. jún. 14. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

Én korosztályban nem éppen ott vagyok (20 éves vagyok) Így csak a közel velem azonos korosztályról tudok/akarok véleményt mondani. Majd talán 20 év múlva leírom az akkori véleményem xD

Nekem határozottan bejönnek, nagyon tetszenek :) Külső alapján nekem 2 dolog lényeg: szép arc és vékony "deszka" test :) És most tényleg, komolyan mondom. A telt nem tetszik. Ha még az arca szép is :/

Kis fenék, cicik, zsírpárnák nélkül :)

Szóval válaszolva a kérésedre: igen (és nem a 10 évesek, ahogy a #12-es írta!!!)

2015. jún. 14. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Egész egyszerűen megőrülök a kérdésben említett lányokért.

Szeretnék magamnak egy hasonló alakú barátnőt.Nagyon-nagyon szeretném és megbecsülném.

Ja és ne érezzétek magatok kevesebbnek, mert ti is ugyanolyan nők vagytok, mint a cici-faros egyedek. Sőt...Különbek vagytok. Remélem tudtam segíteni vagy önbizalmat növelni.

23/f

2015. jún. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!