Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem jó a szex a párommal?
Bírom az ilyet. Bedob egy kérdést, nem konkretizálja, nem tudjuk se a korát, se azt, hogy mióta vannak együtt, még a nemét sem, sőt azt se, hogy hetero kapcsolatról van e szó vagy homo kapcsoltról, és nem válaszol. :S
Az ilyen kérdést miért nem törlik egy idő után?
Hat nem tudom ti hogy vagytok en kifejezetten nem szeretem ha a párom izgatja a csiklomat miközben dug.
Kedves kérdező tényleg jo lenne ha kicsit több infót megosztanál velunk
Milyen vicces.
Amikor felmerül egy kérdésben az anál, és erre azt mondom hogy "kompromisszum vagy szakítás különben úgy is szétmentek a veszekedésben", akkor jön a lepontozás.
Közbne meg mégis kiderül, ebből a kérdésből is, hogy mindenki milyen fontosnak tartja a megfelelő "szexuális együttélést" és hol hasonló ötleteket ír (kompromisszum), hol meg szakítást.
Felmerül a kérdés, ha a szex problémáját nem tudják megbeszélni, megoldani úgyis szakítás lesz nem? Ezt tudjuk.
Akkor ha análról van szó, és ott sem jutnak megegyezésre, akkor miért veszik rossz néven ha a szakítást hozom fel mint tényezőt férfiként?
Félreértés ne essék, nagyon is megtartom a szavam, hogy egy kapcsolat akkor kapcsolat, ha a férfi kielégíti a nőt a nő meg a férfit. Akinek a szíve vágya az anál, annak legyen, de találjon megfelelő partnert.
Viszont ez nem biztos hogy az aktuális párja, mivel lehet ő ebbe nem egyezik bele.
Vagyis a kérdezőnek is egyértelmű a válasz, Elmondod neki mi a gond, megbeszéltek egy kompromisszumot, ha sikerül megoldani okés, ha nem előbb-utóbb szétmentek. Vagyis akár szakíthattok akkor is amikor rájössz, ez nem lesz jobb.
Mert habár most X ideig még úgy gondolod a szex nem fontos, viszont amikor majd szétmentek miatta akkor meg eszedbe jut majd ez a komment!
Lehet hogy a jelenben semmit nem ér a szavam, és mindenki támad, lepontoz, de a jövőben én vagyok az istencsászár. Igazi bölcsességeket osztok meg, ami azt hittem mindenki számára egyértelmű.
Testi + Lelki kielégülés => Totális kielégülés => Tökéletes párkapcsolat.
Lelki az egyértelmű, mindenhol megvan, akik együtt vannak, ha csak nem hipp-hopp hülye módon jöttek össze.
Testi három pontra bonthatóak:
- Elélvezéshez szükséges feltételek: orál, vaginális, kézimunka.
- Megvalósítási feltételek: stílus, hozzááállás, módszer
- Vágyak: mint pl. az anál, akinek igénye. DE lehet pl a mélytorok is, vagy akármilyen hülyeség, ha egyszer valakinek hülyeség a vágya. Mondjuk valami brutálisat pisiszex örült valaki, akkor annak az lesz a vágya (mondjuk jó undi, de hát biztos van ilyen).
Kérdés csak az, mindig, hogyha a két pont a testi vágyaknál is teljesül, ismered-e annyira a partnered hogy a vágyait is megéli-e, vagy sem? Hogy tisztában légy vele? Senki nem fogja felhozni az első nap, hogy neki ez a vágya, de elő fog ugrani vele.
Akkor jön fel a kérdés, megoldható-e a dolog, vagy nem. Csak hogy tudjuk, ez a dolog visszafelé is elsülhet, azaz okozhat a testi kielégülés közben is problémát, vagy akár a lelki kielégülés rovására is mehet a vágyak elszorítása.
Nem éppen az aktuális lányt, pasit kellene megváltoztatni amiért valaki szereti/utálja az anált (azért ezt írom, mert ez itt a legjobban elterjedt példa), hanem megtalálni a párod. Nem, azzal nem lesz a párod, hogy elnyomod a vágyait. Vagyis rövidtávon igen. De utána csak 1 lesz a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!