Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom apámmal kiverni?
Figyelt kérdés
néha kívánom hogy apámmal verjem de nem tudja hogy szoktam kiverni.a kérdésem hogy miért van ez és hogy tudnám rávenni hogy verje velem?2015. jún. 12. 20:58
1/8 RRR válasza:
mert fel kellene keresned egy agytúrkászt sos
egyébként kíváncsi vagyok faterod fejére,amikor ezt így előadod neki
2/8 anonim válasza:
Lehet h homoszexuális vagy és így jön ki most még 18/L
3/8 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy megnéznék vele egy Újpest-Fradi meccset természetesen jó pár sör kíséretében, aztán benyomnánk pár felest is, hogy oldjuk a hangulatot, ezek után könnyen meg lehet beszélni bármit :) Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
4/8 anonim válasza:
Én meg a hugommal szeretnék orálozni
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg homoszexualitásod épp kialakulóban van,ezért vannak ilyen vágyaid.
Szépen lassan ez átterelődik majd idegenekre is.
Legyél türelemmel és fogadd el azt,aki vagy.
7/8 anonim válasza:
Ha én lennék az apád kitagadnálak a családbol Te kis ...!
8/8 anonim válasza:
melegítsetek alkohollal, aztán rendelj egy k*rvát. mondd, hogy fater egyszer élünk, rakjuk meg! egy fokkal jobb, mint a közös veretés. vagy itasd le és ha már nincs magánál, verd rá, az olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!