Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha meg tudnátok a párotokról, hogy már próbálta fiúval mit szólnátok?
Figyelt kérdés
De csak egyszeri alkalom volt és ott is a férfi szerepben volt orálisan kielégítette a másik srác. Szakítanátok ?2015. jún. 11. 21:51
11/12 A kérdező kommentje:
szerintem épp olyan lehet megtudni mint, hogy már kinyalt valaki :D
2015. jún. 12. 18:51
12/12 anonim válasza:
A 3. válaszoló vagyok és kiegészítem a hozzászólásomat az alábbiakkal:
Amit nem tudunk a kapcsolatunkban, az nincs is. Nem kell olyan dolgokról beszélni, amit gyerekként elkövettünk, de ma már nem vállalnánk fel.
Minden nő eljut egy nőgyógyászhoz már fiatal korban is. A vizsgálat során a nőgyógyász, aki férfi is lehet, behatol a hüvelybe. Igen gumikesztyűvel, vagy ultrahangos vizsgálatoknál gumi óvszerrel ellátott műszerrel. A vizsgálatok után, mégse mondjuk egy fiatal rendes lányra, hogy volt dolga férfival.
Ilyen alapon azt is lehetne feszegetni, hiszen aki óvszerrel közösül, az nem létesít közvetlen szexuális testi kapcsolatot. Vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!