Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nudista stranról valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Nudista stranról valaki mondana véleményt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy milyen korosztály jár oda, milyen érzés is az?

2015. jún. 11. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már megint okoskodsz? Arcoskodsz gyáván már megint? :DDDDD
2015. jún. 11. 14:11
 12/17 A kérdező kommentje:
10es te mi a f@*znak írtál ha nem tudsz normáliast hozzászolni, akkor írjál értelmeset és úgy szóld le a másikat te tirpák G3c*, nem tudom mire vered magad, ha ennyire okos vagy akkor írjad hogy te mit tudsz ?! ne itt legyen már és ilyenkor nagy a pof@d kis inas
2015. jún. 11. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyönyörködni akarsz az ellenkező nem fiatal, feszes, magát jól tartó tagjaiban, arra NEM jó.

Ha a sokak által korábban már írt szabadság a fő célod, akkor próbáld ki.

2015. jún. 11. 14:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. jún. 11. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
szokás dolga, én már 10 éves koromtól járok nudi strandra
2015. jún. 11. 16:42
 16/17 Kqwert Gábor ***** válasza:
100%

Én Berényről tudok nyilatkozni. Kb. 7-8 éve járok oda (és azóta otthon a kertben is sokat nudizok), és nagyon szuper érzés! Mindenhol egyformán barnulsz, a bőröd szellőzését, levegőzését nem akadályozza a fürdőruha (és a benne lévő vegyi anyagok...), teljes a szabadság! :)

Berénybe kulturált emberek járnak; fiatalok, idősek, családosok vegyesen. Talán az idősebbek többen vannak, de 30-40-eseket sőt néha még tizenéves szerelmeseket is látni. Vannak külföldiek is, de egyre több a magyar.

És szerintem úgy általában kulturáltabban viselkednek, mint a textiles strand látogatói általában.

Próbáld ki, érdemes! :)

39/F

2015. jún. 12. 09:44
 17/17 anonim válasza:
76%
És azért lenne probléma ha véletlen merevedésem lenne?
2015. jún. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!