Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Buliban, diszkóban mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban, diszkóban mi az amitől egy 30as nő leállna beszélgetni, ismerkedni velem? 20F

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
semmiképpen sem az hogy hivalkodóan viselkedsz és a társaság kpjában vagy, de azért elbújni sem kell. a túlzott menőség, megjátszott magabiztosság sosem nyerő
2015. jún. 10. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Fux, BMW kulcs, vastag brifkó -> nyerő!
2015. jún. 10. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Vitatkoznék az előző hozzászólókkal! Nem sok az a 10év hanem kevés! :) Menj el valami retro-nosztalgia buliba. A szingli 38-40éves csajok magoktól fognak rád lecsapni! :) (persze nem mind, de lesz jónéhány)
2015. jún. 10. 16:43
 14/17 anonim válasza:
Én 22 évesen szedtem fel egy 30-as éveikben járó lánycsapatból egy 38 éves lányt. Eléggé uraltam a táncteret, sokat táncoltam és élveztem a zenét, ezzel felhívtam magamra a figyelmet. Ismerkedésnél azt mondtam neki, hogy 24-nek néz ki. Ezzel eléggé bevágódtam nála. Hozzá tartozik, hogy a csaj épp akkor vált el és kaland kellett neki. A többi nem jött volna el velem. Szóval ki kell fogni. De ha már lejön bulizni, elég nagy az esély, hogy ismerkedik is.
2015. jún. 11. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyàltalàn nem sok 10,de még 15 év sem,ha szexről van szó.Egyébként ha jól nézel ki,vagy legalàbb jó a stìlusod,simàn felszedhetsz bàrkit.30+N
2015. jún. 14. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ha 30 éves lennél lefeküdnél egy 15 évessel, ha szexről van szó?
2015. jún. 15. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó megjelenés és kisugárzás kell, hogy 35 évesen egy 25 éves megfogjon és komolyabban "beszélgessünk". Nem azért mert válogatós lennék de 100-ból max 2 van ilyen.
2015. jún. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!