Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM játékokat miért szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM játékokat miért szeretik annyian?

Figyelt kérdés

24/L

Arra lennék kíváncsi ki hogyan keveredett bele,talán még arra is mi a legizgatóbb ebben az egészben.

2015. jún. 9. 13:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
9: nem arról volt szó, hogy hányan űzik, hanem hogy aki űzi, abból mi hozta ezt ki. És garantálom neked, hogy nem egy silány ponyvaregényből írt még katazstrófálisabb minőségű film.
2015. jún. 9. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi no nem pici es torekeny hanem hatarozott, onallo es eros. Ez a szurke 50 arnyalata film annyira degradalja a noket hogy nem iigaz, pont az ilyen hulladek filmek miatt vannak a nok beskatulyazva ezekbe a megszokott szerepekbe. En peldaul edzek, kuzdosportolok, a vadaszkest roptebe bele tudom allitani a faba, de amikor ilyenkrol beszelek pasikkal ugy neznek ram mint egy foldonkivulire es miert? Mert no vagyok..
2015. jún. 9. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó: így gondolkodik egy kis mitugrász feminista, aki nem bír a kivagyiságával, versengeni akar a férfiakkal, és nem tudja elviselni a nőies szerepét, nem mer gyenge lenni. Így sose leszel boldog, és ezt jótanácsként mondom.
2015. jún. 9. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem kedvenc női hősöm Xéna a Harcosnő!

Egyszerűen IMÁDOM :D

;)

2015. jún. 9. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
13# miert hogy leszek boldog, ha majd a hozzad hasonlo ferfiak megmondjak hogy eljek meg mit csinaljak? S..gfej
2015. jún. 9. 14:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja es nem vagyok feminista, en a nemek kozotti egyenjogusagban hiszek, hogy valaki elott ne legyen elzarva egy szakma vagy valami mert no vagy ferfi es igen egy noben minden megvan ahhoz hogy mondjuk katona legyen, meg egy ferfi is siman lehet ovobacsi.
2015. jún. 9. 14:34
 17/19 Csak_egy_pasas ***** válasza:
100%

Most olvastam a kérdésed és…

Bizony sokan félreértik ezt az egészet. Aki nem mélyed bele ebbe, az csak azt látja, hogy jól elagyabugyálják egymást és annyi. De azok mint én is mi tudjuk sokkal több ez a dolog. A kulcsszó a bizalom. Egy ilyen kapcsolatban sokkal erősebb bizalom kell, mint egy hagyományos vanília kapcsolatban. Neked, aki nem érted, talán nehéz elhinni, de sokkal intenzívebb meghittebb, mert itt nem kellé titkolózni. Megélhetsz olyasmi is, amit más soha nem is értene…

Mit, számít az, ha ez ebben abból áll, hogy megkötözzük egymást, vagy jön egy kis fájdalom, ha közben mindketten ezt akarjuk?

Azért élvezzük ezt, mert sokkal szabadabb vadabb korlátok nélkül, mégis bízva egymásban…

2015. jún. 9. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Buta dolog ez a nemek közötti háború. Attól szabadok az emberek,hogy maguk választhatják és alakíthatják hogy milyenek. Egy nő ugyanúgy lehet erős amazon és boldog családanya mint egy férfi érzékeny lelkű művész és boldog családapa.

Kérdező, ami a kérdésedet illeti, ebben valóban nem igazán lehet belekeveredni, mert erre irányuló hajlam, vágy nélkül azért ezt nem igazán lehet jól csinálni.

Nekem mindig is voltak szubmisszív vágyaim, de csak az elmúlt évben döntöttem úgy, hogy ki is élem. Nem bántam meg, mert olyan szinten élvezem, ahogy eddig soha még.

N 38

2015. jún. 9. 18:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Akik értelmes válaszokat adtak azoknak köszönöm! :)

Akik meg csak pattogni nos..

2015. jún. 9. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!