Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM játékokat miért szeretik annyian?
24/L
Arra lennék kíváncsi ki hogyan keveredett bele,talán még arra is mi a legizgatóbb ebben az egészben.
Nekem kedvenc női hősöm Xéna a Harcosnő!
Egyszerűen IMÁDOM :D
;)
Most olvastam a kérdésed és…
Bizony sokan félreértik ezt az egészet. Aki nem mélyed bele ebbe, az csak azt látja, hogy jól elagyabugyálják egymást és annyi. De azok mint én is mi tudjuk sokkal több ez a dolog. A kulcsszó a bizalom. Egy ilyen kapcsolatban sokkal erősebb bizalom kell, mint egy hagyományos vanília kapcsolatban. Neked, aki nem érted, talán nehéz elhinni, de sokkal intenzívebb meghittebb, mert itt nem kellé titkolózni. Megélhetsz olyasmi is, amit más soha nem is értene…
Mit, számít az, ha ez ebben abból áll, hogy megkötözzük egymást, vagy jön egy kis fájdalom, ha közben mindketten ezt akarjuk?
Azért élvezzük ezt, mert sokkal szabadabb vadabb korlátok nélkül, mégis bízva egymásban…
Buta dolog ez a nemek közötti háború. Attól szabadok az emberek,hogy maguk választhatják és alakíthatják hogy milyenek. Egy nő ugyanúgy lehet erős amazon és boldog családanya mint egy férfi érzékeny lelkű művész és boldog családapa.
Kérdező, ami a kérdésedet illeti, ebben valóban nem igazán lehet belekeveredni, mert erre irányuló hajlam, vágy nélkül azért ezt nem igazán lehet jól csinálni.
Nekem mindig is voltak szubmisszív vágyaim, de csak az elmúlt évben döntöttem úgy, hogy ki is élem. Nem bántam meg, mert olyan szinten élvezem, ahogy eddig soha még.
N 38
Akik értelmes válaszokat adtak azoknak köszönöm! :)
Akik meg csak pattogni nos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!