Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Üdv! Véleményt adnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Véleményt adnátok?

Figyelt kérdés
35 éves ffi vagyok soha nem volt bnőm, randim így szüzességem is megvan . Magam 1 nyomoroncnak érzem ezért is alakult így. A munkatársaim hetente ezen rugóznak, ezen csámcsognak. Azt érzem élvezik, és a későbbiekre is ezt kívánják, hogy így maradjon . Sőt ha valakim lenne azon rágódnának, hogy ki az a hülye akinek én kellek! Mit tegyek, hogyan reagáljak?
2015. jún. 8. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Keress olyan nőt aki nem rutinos.

Változz előnyödre,de csak ha nőt akarsz.

2015. jún. 8. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Menj prostihoz, mondd el világosan a helyzetet, ha jól tejelsz, segíteni fog. Ott gyűjts tapasztalatot, a civilek közül ennyi idősen zéro tapasztalattal tényleg nehéz lesz kihalászni vkit
2015. jún. 8. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd, nem tudom hogy nézel ki, de semmiképp ne veszítsd el a reményt. Szerintem igenis mindenki talál magához illő párt. Az, pedig, hogy még szűz vagy semmit nem jelent és nem is gáz. A nők között is vannak sokan, akik így vannak ezzel...ha ez téged feszélyez, keress olyat, akivel egy cipőben jársz. Nem szabadna így hozzáállnod, hogy kár is gőzért...ez annyira szomorú. :(

Én pl. világ életemben iszonyú csúnyának tartottam magam, de ettől igenis vágytam valakire és találtam is és szeret és mindig azt mondja, milyen szép vagyok, pedig én továbbra sem érzem. :) Én pl. 21 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem...tudom, az nem 35, de szerintem az sem rosszabb... :)

Ez talán elég hülye vigasz, de nézz szét, hány iszonyú ronda ember mászkál párosan az utcán...

A kollégáid meg fa.sz.kalapok, sz.a.rd le őket... hogy mit csinálj? Nem tudom... Nekem is van egy kolléganőm, aki még szűz, nincs is ezzel gond, viszont egy másik kollégám, azért megjegyzi neki néha... Ő csak nevet rajta és mindig határozottam elmondja a véleményét... Szánd őket, mert lehet, hogy barátnőjük van, de eszük egy csepp sem...

Ne add fel. :)

2015. jún. 8. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
minek beszélsz erről a munkahelyeden? mi közük hozzá? keress valami olyan dolgot amiből némi önbizalmat meríthetsz(izmosodj, okosodj, találj ki valamit), aztán légy férfi, lépj ki az önsajnálatból, foglalkozz kevesebbet magadddal, többet azzal akit meg akarsz hódítani és kezdeményezz, soha nem késő
2015. jún. 9. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!